Knowledge base

Maak kennis met Fenna

Hi! Ik ben Fenna Effing, 21 jaar oud en woon in Wanssum. Sinds begin juli, deze maand, ben ik begonnen als SEA Marketeer binnen Effecty.

Afgelopen juni ben ik afgestudeerd voor de Bachelor International Business met een specialisatie in Marketing & Sales aan de HAN University of Applied Sciences in Arnhem. Tijdens mijn studie heb ik altijd de meeste interesse gehad in het gebied van marketing, en dan voornamelijk de digitale marketing. Mijn afstudeerstage heb ik daarom ook gelopen bij Keyweo, een digital marketingbureau in Barcelona. Hier heb ik al veel in de praktijk mogen leren over SEO, wat mijn interesse voor digitale marketing alleen maar meer heeft versterkt.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool, ik doe hier voornamelijk krachttraining. Verder besteed ik mijn vrije tijd graag met vriendinnen, een lekker hapje eten, festivals bezoeken of ergens gezellig picknicken. Maar ook vind ik het lekker om op de bank een boek te lezen.

De eerste dagen binnen Effecty zijn me al erg goed bevallen. Het team heeft me een warm welkom gegeven en ik kijk uit naar de rest!