Leisure & Hospitality event

Een optimale beleving voor jouw gast!

Effecty organiseert op 1 juni 2022 een interessant kennisevent voor de Leisure & Hospitality branche, Bij Carlton President hotel in Utrecht. De middag zal starten met een kopje koffie en een gezellige babbel met concullega’s om 12:30. Na deze gezamenlijke aftrap zullen er verschillende inspirerende personen uit de twee verschillende branches spreken over hoe jij als Leisure of Hospitality ondernemer/medewerker, in kunt spelen op de ideale beleving voor jouw gast. De dag zal worden afgesloten met een aansluitende borrel, waar er onder het genot van een hapje en een drankje voldoende tijd is om op een informele manier nieuwe relaties te leren kennen binnen de verschillende branches!

Door je kennis te laten maken met verschillende sprekers en bedrijven uit deze branches, kunnen we je meenemen in de kansen die er liggen binnen deze sectoren. Hiermee willen we je inzichten geven om de maximale potentie uit jouw organisatie te halen! Hierbij kunnen de verschillende partners je uiteraard helpen.

Sprekers- en dagprogramma

Tijdens het Leisure & hospitality event zullen er diverse sprekers met uiteenlopende specialismen een presentatie verzorgen, welke in het teken zullen staan van het creëren van een unieke gastreis. Uiteraard zal digital marketing strateeg en eigenaar van Effecty, Geert Buskes, ook een interessante sessie hosten die betrekking heeft op dit onderwerp. Het wordt door veel ondernemers onderschat, maar deze aanpak kan op termijn leiden tot een betere band en een duurzamere relatie met de gast. Naast het inspelen op kennisoverdracht is dit event ook het ideale moment om op een informele manier te netwerken en (nieuwe) relaties te ontmoeten.

12:30 Ontvangst Carlton President hotel Utrecht
13:30Robin Sleegers – RevControl
Pak controle over je verkoopprijzen!
14:00Goof Lukken –  Breda University Of Applied Sciences
Hoe creëer je de ideale gastbeleving door in te spelen op trends?
14:30Geert Buskes – Effecty
Vind en behoud personeel met een sterk werkgeversmerk!
15:00Pauze
LeisureHospitality
15:30Wesley Dubbink – WeMa Mobile
Meer tijd creëren voor jouw gast door middel van procesautomatisering?
Siem Westerveld – RoomRaccoon
Dirk Taselaar – Lacoly
Zet in op de nieuwste technologieën voor een betere gastervaring en een hogere omzet
16:00Robert Groot Jebbink – Stratech
Meer conversie door een  gepersonaliseerde Customer Journey 
Carl Jacobs – Apicbase
F&B Management in de hotellerie: de uitdaging en invloeden op de gastbeleving
17:00Borrel bij de hotelbar!
19:00Afsluiting van de dag

Jij bent toch ook aanwezig?!

Ben je enthousiast geworden en wil je een volgende stap in de juiste richting zetten op het gebied van gastbeleving bij jouw organisatie? Schrijf je dan gratis in voor ons Leisure & Hospitality Event door onderstaand formulier in te vullen! Mis geen enkele trend of ontwikkeling op het gebied van Leisure & Hospitality. We zien je graag op 1 juni! Jij bent er toch ook bij?