Leisure & Hospitality Event 2023

Save the date!

Na groot succes afgelopen jaar, organiseert Effecty op 1 november 2023 deze nieuwste editie van hét kennisevent voor de Leisure & Hospitality branche.

Ook dit keer vindt het Leisure & Hospitality Event plaats op een inspirerende locatie (welke binnenkort wordt bekendgemaakt!) en geven we graag het woord aan enkele enthousiaste sprekers binnen de leisure- en hospitalitywereld. Enkele onderwerpen die tijdens het event aan bod kunnen komen, zijn onder andere de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche, de impact van georganiseerde evenementen in jouw regio, inspiratievolle marketingtips en -strategieën, en wellicht zelfs een deel AI (Artificial Intelligence). Het precieze programma delen we graag op deze pagina, zodra deze bekend is. Natuurlijk kunnen deelnemers ook weer genieten van een gezellige borrel, en is er ruim de tijd om op een leuke manier nieuwe relaties op te bouwen binnen de branche.

Via deze kennisdeling en kennismaking met andere ondernemers, willen we je meenemen in allerlei kansen die binnen deze sector voor het grijpen liggen. We willen je inzichten geven waarmee je het maximale uit jouw organisatie kunt halen – en daar kunnen de aanwezige partners je uiteraard bij helpen!

Zien we jou ook op het Leisure & Hospitality Event van 2023? Save the date voor 1 november 2023 of meld je alvast aan!

Sprekers- en dagprogramma

Coming soon!

Jij bent er toch ook bij?!

Ben je al enthousiast om dit mooie kennisevent te kunnen bijwonen? Schrijf je dan gratis in door het onderstaande formulier in te vullen. We zien je graag op 1 november 2023! Heb je in de tussentijd nog vragen over het event? Neem dan gerust contact met ons op.