Knowledge base

Maak kennis met Bas!

We hebben weer een nieuwe uitbreiding in ons Effecty team! Bas stelt zich graag aan je voor:

 

Mijn naam is Bas Theelen, ik ben 29 jaar en geboren en getogen in Venlo. Sinds februari ben ik bij Effecty aan de slag gegaan als SEO specialist.

In een ver verleden heb ik de opleiding Food & Business afgerond aan de HAN Hogeschool in Nijmegen, waar mijn enthousiasme voor marketing is gegroeid. Afgestudeerd als marketingprofessional, wist ik dat ik in de dynamische wereld van online marketing aan de slag wilde gaan.

Waarom ik binnen alle online marketing disciplines de meeste affiniteit heb met SEO? Zo kan ik ervoor zorgen dat Google (ja, Google!) jouw bedrijf aanbeveelt als potentiële klanten op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Daar haal ik dan ook energie uit: de organische vindbaarheid vergroten, topposities realiseren voor relevante zoekwoorden en meetbare resultaten behalen.

Uiteraard heb ik, naast SEO, ook nog ander interesses. Zo verslijt ik op zondagen de één na de andere natuurdocumentaire. Als onuitputbare bron van dierenweetjes sta ik in mijn omgeving dan ook bekend als de Limburgse Freek Vonk. Daarnaast ben ik niet de moeilijkste om zo nu en dan naar een festival te gaan of een biertje te drinken met mijn vrienden.

Mijn eerste weken bij Effecty zijn erg goed bevallen. Voornamelijk de skivakantie in Oostenrijk met het hele team was een geweldige ervaring! Maar naast het maken van plezier, moet er ook werk worden verzet. Ik kan dan ook niet wachten om de business van onze klanten naar een hoger niveau te tillen en samen verder te groeien! Het opbouwen van duurzame samenwerkingen door het behalen van gezamenlijke prestaties is dan ook mijn doel.