Knowledge base

Maak kennis met Koen!

In april hebben we ons team weer uitgebreid met Koen! Hij stelt zich graag zelf even aan je voor!


Ik ben Koen Bours, 25 jaar oud en ik kom uit Heel. Vorig jaar heb ik de opleiding Communication and Multimedia Design afgerond aan de Zuyd Hogeschool in Maastricht. Mijn passie is om communicatiedoelen grafisch vorm te geven zodat de boodschap nog beter overkomt op de doelgroep. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van strategische huisstijlen en het doorvoeren hiervan via alle mogelijke kanalen.

Ik werk parttime voor Effecty en heb daarnaast mijn eigen bedrijf als grafisch vormgever. Bij Effecty wil ik mezelf graag verder ontwikkelen en me helemaal verdiepen in de online wereld -> Dare to be digital!

Naast mijn werk houd ik ervan om sportief bezig te zijn. Ik trap graag tegen een bal op het voetbalveld en ik hang daarnaast in de sportschool ook wel eens aan de gewichten. Dit is ook wel nodig, aangezien ik graag met mijn vriendin of vrienden een hapje en drankje doe in het weekend.

In de eerste weken bij Effecty ben ik goed ontvangen in dit team van jonge enthousiastelingen en heb ik zelfs al het eerste uitje meegemaakt op de Duitse skipistes.

Ik kijk ernaar uit om in de toekomst mooie projecten op te leveren!