Knowledge base

Maak kennis met Levi & Jelle!

Per november hebben we twee nieuwe medewerkers mogen verwelkomen, zij stellen zich graag aan je voor!


Hi, sinds kort ben ik lid van het Effecty team! Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Levi Smeets, ik ben 27 jaar oud en woon in Neer. Gedurende mijn opleiding Health Food Innovation Management aan de Universiteit Maastricht in Venlo heb ik kennis gemaakt met marketing en heb deze afgesloten met een onderzoek in consumentenpsychologie. Gedurende dit onderzoek heb ik het consumentenperspectief van Nieuw-Zeelandse en Chinese consumenten op lamsvlees vergeleken. Daarnaast heb ik bijgedragen aan de ontwikkeling van een tool om emoties te meten die gedurende de consumptie van vlees ervaren worden.

Ik ben ontzettend enthousiast om mijn kennis over digital marketing uit te breiden. Graag blijf ik me iedere dag ontwikkelen om telkens een beetje te groeien. Daarom voel ik me direct thuis bij Effecty. Hier ga ik me verdiepen in een breed scala van onderwerpen binnen digital marketing en staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Voor mij dus een hele mooie kans om uit te groeien tot expert!

Buiten mijn werk probeer ik graag nieuwe dingen uit in de keuken en ik ben gek op katten. Daarnaast wandel ik veel en breng ik graag tijd door met mijn vrienden.

Na een warm welkom ben ik lekker van start gegaan binnen het team van Effecty. Ik heb heel veel zin om samen te werken met onze klanten. Graag tot snel!


Als nieuw lid van Effecty wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Jelle Ewals, ik ben 24 jaar oud en ik kom uit het mooie Heel. Gedurende mijn opleiding Bedrijfsmanagement MKB enkele jaren geleden werd mijn interesse voor (digital) marketing voor het eerst gewekt. Na deze opleiding heb ik mijn hart gevolgd richting de muziek, en heb ik een 2-jarige associate degree Electronic Music gevolgd aan het Conservatorium van Amsterdam.

Alsnog kriebelde het om me verder te gaan verdiepen in het marketinglandschap, en dan met name het online/digital gedeelte. Bij Effecty heb ik de kans gekregen om praktische ervaring op te doen en om me daarnaast nog theoretisch verder te verdiepen aan de hand van diverse interne opleidingen en cursussen: wat mij betreft een ideale combinatie.

Naast mijn interesse voor online marketing besteed ik mijn vrije tijd graag aan muziekproductie, fitness ik graag, ben ik een fanatiek zaalvoetballer en sla ik geen enkele Formule 1 race over.

Ik kijk ernaar uit om mezelf de komende periode flink te gaan ontwikkelen op het gebied van digital marketing en op termijn uit te groeien tot een toegevoegde waarde voor het team!