Knowledge base

Maak kennis met Lieke

Hi! Als nieuwste lid van het team stel ik mij graag even voor aan jullie.

Mijn naam is Lieke Bodelier, ik ben 22 jaar oud en momenteel woon ik in Sevenum. Tijdens de studie Commerciële Economie werd mijn interesse voor de digitale marketing wereld gewekt. Ik heb toen ook gekozen voor de minor online marketing om zo nog meer diepgang te creëren binnen het vak.

Ik was op zoek naar een uitdagende werkplek, waar ik de kans zou krijgen om te groeien binnen de organisatie en mijn kennis op het gebied van Digital marketing te verbreden. Effecty kwam op mijn pad en ik was meteen enthousiast! Binnen Effecty zal ik het Leisure team de komende tijd gaan versterken. Voor mij een mooie kans om vrijetijdsindustrie te ontdekken en te kijken waar de kansen binnen Digital Marketing hier liggen!

In mijn eigen vrije tijd vind ik het leuk om lekker te sporten en te genieten van heerlijke (zelfgemaakte) gerechten. Verder houd ik ervan om tijd met familie, vrienden en vriendinnen te spenderen onder het genot van een drankje.

Mijn eerste paar weken binnen Effecty zitten er al weer op en ik kijk terug op een goede ontvangst binnen het team. Ik heb zin om aan de slag te gaan voor de verschillende klanten van Effecty en hopelijk zie ik jullie snel een keertje! 🙂