Knowledge base

Maak kennis met Marjolijn!

Hi, ik ben Marjolijn Stanevicius en als het nieuwe lid van Effecty wil ik mij graag even voorstellen.

Ik ben 21 jaar oud en woon in Duitsland. Een deel van mijn familie komt uit Nederland en België, daarmee is Vlaams ook mijn tweede moedertaal.

Sinds 2020 studeer ik Marketing Management in het Duits aan de Hogeschool Fontys Applied Sciences. Ik zit nu in mijn tweede leerjaar en ben erg nieuwsgierig naar de trends en de ontwikkelingen op het gebied van marketing.
Als deel van Team International werk ik samen met Jean, om voor de Duitse klanten te zorgen. Het inrichten en optimaliseren van campagnes is een van mijn taken. Als Junior Marketeer krijg ik dan de kans mijn geleerde theorie in de praktijk te gebruiken en mijn kennis uit te breiden.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Het liefst ga ik skiën of hardlopen. Maar ik ben ook veel met mijn familie of vrienden samen aan het kletsen met iets lekkers te eten. Als ik veel vrije tijd heb, reis ik ook graag naar andere landen. Ik zou graag zo veel mogelijk van de wereld willen zien.

Ik kijk ernaar uit met een leuk team heel veel op het gebied van digital marketing te kunnen leren!