Knowledge base

Maak kennis met Michelle!

Hi, als nieuwe aanwinst van Effecty wil ik mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Michelle Verbeucken, ik ben 27 jaar en ik woon samen met mijn vriend Rick en katten Bobbie en James in het pittoreske Vlodrop. De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt aan mijn design skills en heb ik twee opleidingen afgerond, namelijk: Mediavormgeving op het SintLucas in Eindhoven en recentelijk heb ik mijn opleiding Communication & Multimedia design behaald op Zuyd Hogeschool in Maastricht. Daarnaast heb ik tijdens en kort na mijn studie het designteam van Exitable mogen ondersteunen.

Met deze opgedane kennis en met mijn liefde voor ontwerp, branding, websites, fonts en social media ben ik sinds 4 januari werkzaam als UX/graphic designer bij Effecty. Hiermee heeft Effecty er niet alleen een nieuwe werknemer bij, maar zetten zij ook een eerste stap in het opzetten van een eigen designstudio. Deze studio wordt een aanvulling op de bestaande werkzaamheden die voor klanten worden gedaan, waardoor we deze klanten nog beter van dienst kunnen zijn!. Het is een leuke uitdaging voor mij omvoor mij om als designer te werken in de nieuwe studio.

Ik ben een groot muziekliefhebber en ben daarom veel te vinden op feestjes. Ook ben ik een echte bourgondiër op het gebied van eten en wijntjes en hou ik van lange avonden tafelen en gezelligheid met vrienden.

Mijn eerste week bij Effecty is heel goed bevallen. Ondanks de corona crisis ben ik warm ontvangen door het team en heb ik het ontzettend naar mijn zin. Vanaf nu zit ik klaar voor al jullie design gerelateerde vragen en werkzaamheden. Ik kijk er naar uit om samen te werken!