Knowledge base

Maak kennis met Robin!

Hi! Ik ben Robin van Arkel, 26 jaar oud en woonachtig in het pittoreske Baexem. Sinds 30 mei ben ik werkzaam voor Effecty, en de eerste maand is voorbijgevlogen!

Voordat ik bij Effecty kwam werken, werkte ik als Marketing/Communicatie Manager bij een evenementenbureau dat internationale sportevenementen organiseerde. Na vijf jaar werkzaam geweest te zijn in de evenementenbranche en vooral in de zomer veel buiten te zijn, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij Effecty krijg ik de kans om deze uitdaging aan te gaan in de rol van Content Regisseur, waarbij ik vooral bezig ben met het schrijven en optimaliseren van allerlei teksten, van website- tot advertentieteksten en alles daartussenin.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden met een fotocamera in mijn handen. Ook loop ik graag hard en maak ik zo nu en dan een rondje op de wielrenfiets. Tenslotte ben ik een échte Vasteloaves-fan en ben ik sinds afgelopen jaar lid van de Raad van 11 van KV De Plekploasters.

Ik kijk er enorm naar uit om de uitdagingen die bij Effecty op mijn pad komen aan te gaan en samen met jou de beste content te maken!