Knowledge base

Maak kennis met Marco & Sam!

Effecty groeit door! In september 2023 hebben we Sam en Marco aan ons team toegevoegd. Ze stellen zich graag even voor!


Hi! Mijn naam is Sam Derks, ik ben 24 jaar oud en woonachtig in het altijd gezellige Sevenum. Vanaf september ben ik werkzaam binnen Effecty als accountmanager B2B. Hierbij zal ik mij voornamelijk gaan focussen op het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van onze klantrelaties.

Afgelopen jaar heb ik de opleiding SPECO Sportmarketing afgerond. Mijn interesse in sales en de commerciële wereld was al eerder aangewakkerd, maar is tijdens mijn studie alleen maar toegenomen. Daarnaast is (online) marketing een vakgebied met constante innovaties, iets dat me altijd heeft weten te interesseren en triggeren. Een combinatie die perfect samenkomt in de functie als accountmanager B2B binnen Effecty.

Buiten mijn werk als accountmanager B2B breng ik in mijn vrije tijd graag tijd door met mijn vrienden. Daarnaast ben ik een groot sportfanaat en ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld, de padelbaan en (af en toe) in de sportschool.

Na het warme ontvangst van mijn nieuwe collega’s, kijk ik ernaar uit om snel kennis te mogen maken met onze huidige klanten en hier een mooi aantal nieuwe klanten aan toe te voegen. Om vervolgens samen te werken aan mooie online marketinguitdagingen voor allerlei organisaties.


Hey! Als nieuwe accountmanager B2B wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Marco Jacobs, 35 jaar, en een geboren en getogen Venlonaar. Naast accountmanager ben ik sinds een half jaar vader van een lieve dochter.

Na 16 jaar in bij verschillende recreatiebedrijven gewerkt te hebben waarvan de laatste 10 jaar in het kloppend hart van het bedrijf, de marketing, maak ik nu de overstap naar de B2B marketing. Dit doe ik natuurlijk niet zonder mijn ervaring te delen met het leisureteam.

Dat ik een hart voor marketing heb moge duidelijk zijn, maar ik heb ook een hart voor ‘vastelaovend’. Ik ga namelijk Vastelaovesgezelschap De Kwas voor als Vorst. De vrije tijd die naast het organiseren van de vastelaovend in Venlo-Zuid over blijft breng ik graag door met mijn vriendin en kersverse dochter. Ook maak ik graag tijd vrij voor een gezellig drankje met vrienden.

De komende tijd ga ik de fijne kneepjes van het accountmanagervak leren, en me onderdompelen in het warme bad wat Effecty heet. Ik kijk ernaar uit kennis te maken!