Knowledge base

Maak kennis met de nieuwe stagiaires!

In februari verwelkomen wij drie nieuwe stagiaires: Ruud, Anthonny en Sem. Zij stellen zich graag aan je voor!

Ruud Snethlage

Ik ben Ruud Snethlage, 19 jaar oud en ik woon in het prachtige Grubbenvorst. Ik ben één van de drie nieuwe stagiaires die bij Effecty stage mag komen lopen bij dit jonge en dynamische bedrijf. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Fontys in Eindhoven, waar ik met veel plezier deze studie volg.

Tijdens mijn vijf maanden durende stage zal ik me, naast meewerken, bezighouden met een onderzoek. Tijdens deze opdracht zal onderzoeken hoe Effecty haar naamsbekendheid kan vergroten in de B2B branche. Ik zal dus gaan onderzoeken hoe een marketingbureau het beste haar marketing kan voeren.

Naast mijn opleiding en stage bij Effecty werk ik 2 dagen per week als Teamleider bij de Jan Linders in Grubbenvorst. Buiten leren en werken moet ik natuurlijk ook ontspannen en tot rust kunnen komen. Deze ontspanning vind ik door regelmatig af te spreken met vrienden, te gaan fitnessen in de plaatselijke sportschool of door het lezen van een goed boek. Tijdens de start van mijn stage werd ik open en enthousiast ontvangen door dit jonge en energieke team. Ik kijk uit naar een leuke een leerzame stageperiode bij Effecty!


Anthonny van den Bekerom

Hey! Mijn naam is Anthonny van den Bekerom, ik ben 23 jaar en ik woon in het mooiste dorp van Noord-Limburg, Horst! Met een enorme passie voor creativiteit ben ik in 2017 afgestudeerd als grafisch vormgever aan het SintLucas in Boxtel. Vervolgens heb ik enige ervaring opgedaan in het werkveld. Ik ben altijd op zoek naar iets nieuws en besloot daarom om Communicatie te gaan studeren aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, waar ik nu in het tweede leerjaar zit.

Met een voorliefde voor grafisch vormgeven dacht ik dat Communicatie een mooie aansluiting zou zijn op het vak waar ik voor heb gestudeerd. Met de kennis vanuit mijn werk en de eerste 1,5 jaar op het Fontys ga ik vol goede zin stage lopen bij Effecty. Dit is voor mij een toffe kans om weer te proeven van de, zoals ze dat op school noemen, “grotemensenwereld” (lees: werkveld). Een leuke uitdaging waar ik super veel zin in heb!

Zelf ben ik buiten werktijd vaak op de hockeyvelden te vinden. Ik neem hierbij ook deel aan verschillende vrijwillige activiteiten zoals training geven, coachen of scheidsrechters inplannen. Ook ben ik zowel actief bij het jeugdcarnaval als bij KVW (kindervakantiewerk). ‘No worries’, ik ben hier niet alleen maar mee bezig. Ik vind het leuk om samen met mijn vrienden lekker een (speciaal-)biertje te drinken, zowel op het terras als bij iemand thuis. Even lekker afschakelen en verhalen delen over de afgelopen week.

Ik ben de afgelopen week met open armen ontvangen door het team van Effecty. Ik kijk er erg naar uit om hier aan de slag te gaan en zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied grote stappen te gaan maken.


Hoi! Wat leuk dat je mijn voorstelblog leest! Ik zal me even voorstellen…

Mijn naam is Sem van der Loo. Ik ben 22 jaar oud en ben woonachtig in Meijel. Ik zit in de laatste fase van de opleiding Marketing Management aan de Avans Academie in ’s-Hertogenbosch.

Afgelopen week ben ik gestart als stagiair bij Effecty. De komende 15 weken zal ik dan ook te vinden zijn op kantoor. Of werk ik vanuit thuis hard aan verschillende opdrachten, want er wordt helaas nog altijd vanuit thuis gewerkt. Maar ook dat heeft wat, je collega’s en klanten leren kennen via Zoom.

Tijdens mijn stage bij Effecty zal ik deels bezig zijn met mijn afstudeerproject, waarbij ik ga kijken hoe ik Effecty met behulp van content beter in kaart kan brengen. En deels zal ik hard aan het werk zijn met contentgerelateerde opdrachten binnen team Leisure om nog meer te leren en de theorie in de praktijk te brengen. Met als doel om hierna aan de slag te kunnen als kersverse online marketeer.

Naast dat ik graag bij mijn familie in Meijel ben, ben ik buiten kantooruren regelmatig te vinden in de Gemeente Horst aan de Maas. In het weekend ben ik hier namelijk aan het werk in een kledingwinkel, ga ik graag een drankje doen bij vriendinnen of ben ik te vinden bij mijn vriend. Kortom, ik zit niet graag stil! Mijn eerste weken bij Effecty zitten er alweer op! Ik ben goed ontvangen en heb kennis gemaakt met het team. Ik heb enorm veel zin om de komende weken aan de slag te gaan met de uitdaging binnen Effecty en hopelijk mijn periode als marketing student hier af te ronden!