Knowledge base

Maak kennis met onze nieuwe stagiaires!

In september 2021 verwelkomen wij twee nieuwe stagiaires: Jens en Dave. Zij stellen zich graag aan je voor!


Hey, als één van de nieuwe stagiaires bij Effecty zal ik mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Jens Hoeben, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in het mooie Venlo. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding International Business and Languages op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Naast mijn studie houd ik me veel bezig met fitness en ben ik vaak met vrienden op het terras te vinden. Ik vind het leuk om andere culturen te leren kennen. Daarom ben ik erg blij dat de HAN mij de mogelijkheid heeft gegeven om vijf maanden in Madrid te studeren en de Spaanse cultuur te leren kennen. Daarnaast heb ik ook nog de minor Latin American Business Studies succesvol afgerond.

Voor mijn afstudeerstage was ik op zoek naar een plek waar ik alle geleerde theorie van (online) marketing in de praktijk kon brengen, aangezien ik hier nog niet eerder de kans voor heb gehad. Daarom was ik natuurlijk erg enthousiast toen ik te horen kreeg dat Effecty mij een stageplek aanbood.

Afgelopen week ben ik begonnen met mijn afstudeerstage. Ik ben hierbij met open armen ontvangen door het Effecty-team. De komende 21 weken zal ik mijn uiterste best doen om het team trots te maken en mijn kennis van online marketing uit te breiden. Zo kan ik (hopelijk) in 2022 mijn diploma ontvangen en carrière gaan maken als online marketeer!


Hey allemaal! Als kersverse stagiair bij Effecty, stel ik mij graag aan jullie voor. Vanuit Zuyd Hogeschool heb ik de mogelijkheid gekregen om het aankomende half jaar bij Effecty stage te lopen als graphic designer, daar heb ik ontzettend veel zin in!

Mijn naam is Dave Schreurs, ik ben 28 jaar oud en woon in Heythuysen. Ik zit momenteel in het 3de jaar Communication and Multimedia Design (CMD). Al sinds een jonge leeftijd ben ik graag bezig met technologie. Eerst uitte dit in een grote interesse in computers en alles wat daarbij komt kijken. Naarmate ik ouder werd kwam ik steeds meer in aanraking met de grafische kant van IT en bedrijfsvoering. Uiteindelijk kreeg ik de kans om stage te gaan lopen bij een communicatiebureau en daar vond ik een onderliggende passie. Dit spoorde mij aan om de opleiding CMD te gaan doen. Hier werd mijn interesse voor grafisch design en alles wat erbij komt kijken nogmaals vergroot.

Tijdens mijn zoektocht naar een stage heb ik gezocht naar een creatief en gedreven bedrijf met diepgaande projecten in hun portfolio, zodat ik mijzelf genoeg kan uitdagen. Effecty paste daarom precies in mijn visie en ik hoop hier veel te leren over digital marketing.

Buiten design hou ik mij graag bezig met sporten, fotografie en verschillende media zoals films, series en games, en dan met name de wereld erachter. Het fascineert mij hoe films, series en games worden gemaakt. Maar natuurlijk speel en kijk ik het ook graag! In de weekenden en vakanties spendeer ik graag tijd met vrienden en mijn lieve zoontje.

Effecty heeft mij met open armen ontvangen en ik kijk ernaar uit om samen met het team de uitdagingen aan te gaan die op ons pad komen.

Groetjes!

Dave