Whitepaper: trends 2021

De digital marketing trends voor 2021

De digitale wereld verandert razendsnel, zo ook digital marketing. Het is daarom van belang om snel te anticiperen op deze veranderingen, zodat je de concurrentie voor kunt blijven. Na een veelbewogen 2020 is het tijd voor iedereen om vooruit te kijken. Juist in deze bizarre tijden, is het voor ons belangrijker dan ooit om talenten verder te helpen door ze op de juiste manier kennis te laten met ons vak. Vandaar dat alle digitale lefgozers van Effecty vanuit hun eigen expertise marketingtrend(s) hebben opgesteld die in het jaar 2021 alleen maar belangrijker worden.

In 2020 waren wij allemaal meer dan ooit online actief en dat blijft in 2021 natuurlijk niet onveranderd. Daarom is het juist nu van belang om online de weg naar jouw bedrijf, product of dienst te vinden. Daarnaast staan er in 2021 ook weer een aantal veranderingen voor de boeg, die de nodige gevolgen met zich meebrengen. Wil jij op de hoogte zijn van al deze digital marketing trends en ontwikkelingen? Je leest er alles over in onze gloednieuwe whitepaper, boordevol met 14 online marketing trends. Met onze online marketing trends zorg je ervoor dat je up-to-date bent over alle nieuwe features en ontwikkelingen op het gebied van online markering in 2021.

Wil jij onze whitepaper met de trends van 2021 ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt onze trends direct in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van alle marketing ontwikkelingen gedurende het hele jaar?

Dit zijn dé online marketing trends voor 2021:

In onze whitepaper delen wij maar liefst 14 trends binnen de online marketing. Vanwege de hoge mate aan diversiteit binnen ons team vind je uiteenlopende trends in de whitepaper. Vrijwel ieder facet van online marketing komt aan bod en wordt vanuit meerdere invalshoeken bekeken, waaronder leisure en de maakindustrie. In onze whitepaper ontdek je alles wat er staat te gebeuren op het gebied van online marketing in 2021. Zo kun je met een frisse blik het nieuwe jaar in en kom je niet voor onverwachte veranderingen te staan.

Zo ontdek je onder andere alles over de nieuwste social media features, podcasts en inspirerende blogs die goed scoren. Daarnaast mogen de nieuwe ontwikkelingen rondom Google Analytics 4, het algoritme van Google en de trends in UX natuurlijk niet ontbreken. Tevens ontdek je alle trends op het gebied van marketing automation, wat een nog belangrijkere rol gaat spelen in 2021. Met deze nieuwe inzichten ga je 2021 van start met een frisse kijk op online markering. Tevens bieden deze trends handvaten die je kunt implementeren binnen jouw marketingconcept, die direct kunnen worden toegepast.

Heb je nog verdere vragen over een van de 14 online marketing trends? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder om jouw online marketing naar een hoger plan te tillen.