Campaigns

Digital campaigns that perform

Weet jij wat jouw klanten zoeken en/of nodig hebben? Wanneer het juiste moment is om ze een specifieke dienst aan te bieden? Elke klant doorloopt een eigen klantreis bij een online aankoop van een product of dienst. Met steeds meer touchpoints voorafgaand aan een (koop)beslissing, is het centraal stellen van een klantreis alleen maar belangrijker geworden.

Het fundament

Online marketing verandert met de dag. Maar de basis verandert niet: zichtbaarheid en onderscheidend vermogen opbouwen bij je doelgroep met slimme en effectieve communicatie. Het inzetten van campagnes zijn daarin waardevol voor het krijgen van meer naamsbekendheid, leads, omzet of om je positionering te versterken. Bij een online marketingcampagne wordt er gedurende een bepaalde periode geadverteerd via diverse mediakanalen.

Effecty Meeting


Hoe bereik je jouw publiek succesvol online?

Succesvolle campagnes starten met een pakkende boodschap, duidelijke doelstellingen en aandacht voor de doelgroep. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw publiek online te bereiken én te verleiden. Aan de hand van een klantreis in combinatie met persona’s en jouw brand identity brengen wij de juiste middelen in kaart. Of het nu gaat om zoekmachine marketing, social media marketing, e-mailmarketing of marketplace opimization: wij geloven dat de basis van een goede campagne ligt bij data en creativiteit. Daar blijven wij op sturen, zodat jij online kunt groeien.

Laat ons je helpen bij ondersteuning van:

  • Zoekmachine marketing
  • Social media marketing
  • E-mailmarketing
  • Display advertising
  • Werving & selectie campagnes
  • Marketplace opimization

Maak kennis met onze digital marketeer Frauke.