Video marketing

Maak jij nog geen gebruik van video marketing?! Tegenwoordig is video niet meer weg te denken van je scherm, booming business dus! Het is een ideale manier om aandacht te krijgen van je doelgroep. Waar het voorheen erg interessant was om alleen een bedrijfsvideo te laten maken, kom je daar hedendaags niet meer mee weg. Eén video is dus niet meer genoeg! Nu horen we je al denken: “dit kan ik toch ook met mijn mobieltje filmen?” Wrong! Ofja… half dan! Video marketing is meer dan alleen een leuk filmpje maken, je moet natuurlijk weten wat je doelstellingen zijn, welke doelgroep je wilt aanspreken, wanneer deze content geplaatst moet worden, ideeën genereren en nog veel meer

What’s in it for you?

Er zijn genoeg redenen waarom je gebruik moet maken van video marketing. Zoals we hierboven benoemd hebben is video marketing een goede manier om je doelgroep op de juiste manier de aandacht te trekken. Mensen kijken namelijk sneller naar bewegend beeld dan een statische afbeelding. Verder helpt het ook om je merkimago te verbeteren.

Ready, set, action!

No worries, het hoeft geen Pixar-productie te worden, Daniel Radcliffe hoeft niet gevraagd te worden en we vragen niet om als stuntdubbel te fungeren. Mocht het toch nodig zijn, fixen wij het wel! Wij gaan met je in gesprek om te kijken waarom je videomarketing in wilt zetten. Zo hebben wij een goed fundament om het strategische fundament op te stellen. Wij geven jou advies waarin inhoudelijk staat hoe je de video kan opstellen, welke doelen hiermee bereikt kunnen worden en hoe deze bereikt kunnen worden. Verder adviseren wij je op welke manier de video(’s) ingezet kunnen worden. Uiteraard helpen wij ook graag mee tijdens de productie!

Wil jij niet als een echte ‘boomer’ achterlopen? Neem dan nu contact met ons op en laten we er samen achter komen wat video marketing voor jouw bedrijf kan doen!