Marketing Analytics training

Met behulp van data uit Google Analytics kun je echt beslissingen maken die op feiten zijn gebaseerd. Met de juiste data heb je nóg meer inzicht in klantgegevens, websitebezoeken, de markt in zijn geheel en campagnestatistieken. In deze training leer je hoe je met Google Analytics de eigenschappen van de bezoekers van je website te weten komt, ontdekt hoe ze op je website terecht kwamen en ziet wat ze precies op je website deden.

Google Analytics Training

De Google Analytics Training is ideaal voor iedereen die actief aan de slag wil met de analytische gegevens achter het websiteverkeer. Van marketeer tot ondernemer. Deze training is zeer praktisch en altijd gericht op de actualiteit en laatste functionaliteit van Google Analytics. Aan de hand van aansprekende en interactieve voorbeelden maak je kennis met de diverse mogelijkheden van Google Analytics. Ook leer je hoe je dit kunt implementeren binnen je eigen organisatie. Tijdens de Google Analytics Training worden de volgende onderwerpen behandeld.

  • Koppeling met website
  • Wegwijs in Google Analytics
  • Aangepaste rapportages
  • De meest nuttig informatie uit Analytics halen
Google Analytics

Voor wie is deze training?

Deze Marketing Analytics training is voor iedereen die een eerste inzicht wil kijken in het gedrag en de eigenschappen van de websitebezoekers. Deze training is perfect voor iedereen die zich bezighoudt met digitale marketing op strategisch niveau, waaronder marketing managers, (digital) marketeers, online specialisten, geïnteresseerde ondernemers en fanatieke start-ups.

Je kunt deze training bij ons op kantoor volgen maar wij komen ook graag naar jullie toe. Wil je meerdere trainingen volgen naast de data marketing training? Neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen graag een programma op maat op.