The office

The best ideas start in an inspiring environment

Om het beste uit onze medewerkers te halen hebben wij een inspirerende omgeving gecreëerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat iedereen met een lach naar zijn of haar werk gaat, maar stimuleert tevens de creativiteit van ons team. Dit alles biedt uiteindelijk voordeel voor de klant.

Ons kantoor is gevestigd in Businesscenter HUB73, een broedplaats voor kennis, innovatie en toptalent. HUB73 huisvest creatieve marketeers met brandende ambities. Negen gespecialiseerde marketingbedrijven met elk een eigen specialisme werken samen om bedrijven op de kaart te zetten, voor klanten én nieuwe medewerkers. Daarnaast is het ook nog eens eenvoudig te bereiken vanwege de ligging pal aan de snelweg A73.

Effecty Team

Niet alleen de omgeving zorgt ervoor dat onze digital heroes hun werk effectief uitvoeren. Bij Effecty wordt zowel SCRUM als Agile gewerkt. Dit zorgt voor meer focus op de klant, het leveren van kwaliteit en een continue ontwikkeling van het team. Ons multidisciplinaire team wordt een verlengde van het marketingteam, de marketingmedewerker of marketeer.

Naast dat een werkplek inspirerend dient te zijn, is de gezondheid van onze digital heroes van belang. Zo heeft ieder lid van het Effecty team beschikking tot een verstelbaar bureau om zowel zittend als staand te werken. Daarnaast is het mogelijk om actief te bewegen tijdens het werken, bijvoorbeeld op een hometrainer.

Ben je benieuwd naar onze office of ons bedrijf? Je bent van harte welkom voor een kop koffie en een rondleiding. Sterker nog, wil je komen werken in deze inspirerende omgeving? Bekijk dan ook eens onze vacatures, en wie weet ben jij er binnenkort werkzaam binnen ons enthousiaste team!