Design

Van een strategisch masterpiece, naar een krachtig en fancy design

Als plaatjesmaker, knutselaar, ‘creabea’ of grafische vormgever ben je de hele dag bezig met designs. Dit is vaak een belangrijk onderdeel in de visuele communicatie van je merk. Het moment dat jij als bedrijf denkt: “waar zit de maak-het-mooier-knop?!” Komt een designer om de hoek kijken. (Yes, they’re still humans) Een boodschap en gevoel visueel naar buiten brengen is waar een designer zich dan mee bezig houdt. De ideale aansluiting op het strategische stuk!

Het oog wilt ook wat!

Healthy benefits? Jazeker! En dan hebben we het niet over een streng dieet, maar over hoe een design jouw merkverhaal kan versterken. Dit kan in verschillende vormen en pixels (lees: maten). Tot het aanscherpen van jouw eigen huisstijl en merkidentiteit tot het creëren van social content, email marketing, webdesign, whitepapers en landing pages. Wij zorgen ervoor dat jouw merk opvalt in het digitale amazonegebied genaamd: internet (soms zie je door alle bomen het bos niet meer).

Welke route wij doorlopen

Bij Effecty gebruiken wij een methode die nog sneller is dan Usain Bolt. Door middel van korte sprints nemen wij jou mee door het gehele design proces en zie je (bijna) real time het resultaat van niets naar iets veranderen, letterlijk! Gedurende het proces laten wij als designers onze creatieve breinen het werk doen om vanuit niets, een krachtig design uit te werken. Door dit verloop samen met het strategische proces te lopen, kunnen wij het design afstemmen op de strategie en vice versa.

 

Wil jij jouw merkverhaal ondersteunen met een krachtig design? Of ben jij op zoek naar die ene “maak-het-mooier-knop” en heb jij onze hulp nodig?