Over Effecty

Digital heroes

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Als ondernemer ben je gewend lef te tonen. Maar toch is die nieuwe digitale wereld best spannend! Wij staan midden in deze nieuwe wereld, hebben een frisse kijk op marketing en wij geloven in de kracht van digital.

Digitale verandering wordt gedreven door mensen. Daarom willen wij mensen en organisaties inspireren om mee te veranderen en het maximale uit zichzelf te halen!

Wij zijn een jong online marketingbureau met een enorme drive om te presteren. Met ondernemende, professionele en eigenwijze teamleden zorgen wij dat de klant (online) nóg succesvoller wordt.

 

 

Al sinds 2011 verzorgen wij oplossingen en opleidingen voor het MKB en grootbedrijf. In de afgelopen jaren hebben wij met plezier gewerkt voor een groot aantal ondernemers en zijn we trots op de mooie resultaten die we hebben mogen neer zetten. Dit doen we met een hecht team van enthousiaste digital marketing professionals.

Online marketing blijft continue om tijd en aandacht vragen.  Daarom hebben wij alle specialisten onder één dak. Van performance gedreven tot creatief onderlegde digital marketeers. Ieder met zijn eigen kennis, kunde en expertise. Maar allemaal worden wij gedreven door resultaat. Ons veelzijdige team ontwikkelt online strategieën, creatieve concepten en doeltreffende onlinecampagnes waarbij jouw wensen altijd de rode draad vormen.

Ben jij benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Stuur ons zeker even een berichtje en dan gaan we samen kijken hoe we met online marketing jouw bedrijf naar een hoger plan kunnen tillen!