Advertising Training

Met advertenties of advertising kun je onder andere meer merkbekendheid, sales en leads verkrijgen. Er zijn echter tegenwoordig zoveel varianten van advertising dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Tijdens onze uitgebreide Advertising Training leer je alle ins and outs over display advertising, video advertising en native advertising. Naast de nodige theorie krijg je praktijkgerichte informatie en word je direct aan het werk gezet. Na afloop van de training ben je in staat om goede advertising campagnes op te starten.

Display Advertising Training

In deze training leren wij jou alles over het inzetten van display advertenties. Wij vertellen hoe je display advertising kunt implementeren in jouw online marketingstrategie, op welke manieren je display advertising kunt inzetten, wat de do’s en don’ts zijn en hoe je ervoor zorgt dat je jouw displaystrategie steeds kunt blijven verbeteren.

Tijdens de Display Advertising Training worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Basistheorie display advertising
 • Implementatie in online marketingstrategie
 • Maken van displaybanners
 • Maken van displaycampagnes in Google Ads
 • Analyseren van resultaten
Advertisement

Video Advertising Training

Wil jij jouw merk, product of dienst tonen bij honderden video’s? Dan is deze training zeker geschikt voor jou! In deze training leren wij jou alles over het inzetten van video advertenties. Wij leren jou de basis van video advertising en laten zien hoe jij dit kan implementeren in jouw online marketingstrategie. Daarnaast laten wij je uiteraard ook zien hoe je dit allemaal instelt in Google Ads, evenals hoe je de resultaten van jouw campagnes kunt analyseren. Na deze training weet jij de fijne kneepjes en kun je zelf aan de slag met het opzetten van video advertising.

Tijdens de training worden de volgende onderwerpen aangesneden:

 • Basistheorie video advertising
 • Implementatie in online marketingstrategie
 • Opzetten van displaycampagnes in Google Ads
 • Resultaten analyseren
 • Verbeteren van de campagnes

Native Advertising Training

Wil jij jouw merk, product of dienst extra onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Dan is deze training zeker geschikt voor jou! Native Advertenties zie je op bijna alle nieuwswebsites en hebben dezelfde vorm en inhoud als de content van de pagina zelf. De training bestaat uit een complete knowhow over native advertising. Ten eerste leren wij je de basis van native advertising en leren wij je hoe je dit toepast binnen jouw online marketingstrategie. Daarnaast gaan we uiteraard ook uitgebreid in op het daadwerkelijk uitvoeren van native advertising. Waar moet je op letten en wat zijn de do’s en don’ts? Aan het einde van de training ben jij in staat om zelf native advertising in te zetten binnen jouw online marketingstrategie.


Tijdens de Native Advertising Training worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Basistheorie native advertising
 • Implementatie in online marketingstrategie
 • Uitwerking en opzetten van native advertising
 • Resultaten analyseren
 • Verbeteren van de campagnes

Voor wie is deze training?

De zeer uitgebreide Advertising Training is perfect voor iedereen die zich wil verdiepen in online advertising. Waaronder marketing managers, (digital) marketeers, online specialisten, ambitieuze ondernemers en fanatieke start-ups. Na het volgen van deze advertising training beschik jij over de nodige kennis en expertise om display advertising, video advertising en native advertising toe te passen voor jouw bedrijf, merk, product of dienst.

Je kunt deze training bij ons op kantoor volgen maar wij komen ook graag naar jullie toe. Wil je meerdere trainingen volgen naast de advertising training? Neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen graag een programma op maat op.