Expertises

Hospitality

Strategische online marketing voor hotels, restaurants en horeca

Zoekt jouw horecazaak een betrouwbare, strategische partner die kan helpen om jouw onderneming op de kaart te zetten? Digital marketingbureau Effecty staat klaar om jouw hotel, restaurant of onderneming binnen de hospitalitybranche naar een hoger niveau te tillen met zowel specifieke marketingvraagstukken én jouw algehele merkstrategie!

Als specialist binnen hospitality komen we dolgraag met je in contact om jouw ambities en plannen om te toveren in daadwerkelijke campagnes, gave designs en welverdiende resultaten. Omdat je als hospitalitybedrijf sterk afhankelijk bent van je online kanalen om bij je gasten top-of-mind te blijven én nieuwe gasten aan te trekken, gaan wij graag voor je aan de slag om jouw online presence en vindbaarheid te versterken!

Naast uitvoerende digital marketingdiensten zoals social media, contentcreatie, advertising en meer, baseren wij onze werkzaamheden steeds op een uitgebreid strategisch fundament. Dit houdt in dat wij jouw unieke brand story helpen vormgeven, jouw ideale guest persona’s helpen bepalen en begrijpen, en dat wij een strategische gastreis opstellen vol positieve beleving en onvergetelijke interacties met jouw brand. Onze aanpak gaat dus verder dan alleen online marketingtaken: we kijken naar jouw gehele bedrijfsstrategie en brand identity!

 

Kansen voor jouw horecazaak of onderneming in de hospitality branche

De digital marketingwereld bevat ongelofelijk veel kansen, waaronder zelfs speciale tools voor horecaondernemingen. Denk bijvoorbeeld aan Google Hotel Ads. Kanalen zoals deze zijn de absolute basis die je als horecaonderneming nodig hebt voor een goede online vindbaarheid en naamsbekendheid. Aandacht is het nieuwe goud, en wij denken graag met je mee welke kanalen jij kunt inzetten om jouw ideale gasten te vinden en te behouden!

Omdat potentiële gasten zich tegenwoordig voornamelijk online oriënteren, is het een must voor jou als ondernemer om tussen die zoekresultaten en feeds te verschijnen. Met name voor kleinere, lokale horecazaken en hotels speelt Google een enorm grote rol bij het promoten van je vestiging aan mensen die in jouw buurt naar een hotel of restaurant op zoek zijn. Maar ook voor jouzelf als ondernemer, manager of marketeer biedt de online marketingwereld enorm veel waarde en inzichten waarmee je ook op langere termijn slimme beslissingen en campagnes kunt maken. Zo geeft, bijvoorbeeld, een online boeking- of reserveringsformulier het voordeel om gegevens te verzamelen waarmee jij je gasten beter kunt begrijpen en van dienst kan zijn bij (en al vóór!) aankomst. Met dit soort informatieverzameling, én de praktische toepassing van die verzamelde inzichten, gaan wij bij Effecty aan de slag om jouw gastbeleving van A tot Z uit te werken met behulp van technische inrichting en meetbaarheid, enthousiaste sparringssessies, toffe creaties en alles wat daarbij hoort!

Met online marketing haalt Effecty het meeste uit jouw resultaten

Wat Effecty anders maakt dan andere digital marketingbureaus binnen de hospitality branche, is dat wij ons direct vanaf de kennismaking verdiepen in het hele plaatje. Hoe ziet je website eruit? Welk reserverings- of boekingssysteem wordt er gebruikt? Wie is je ideale doelgroep? Hoe afhankelijk ben je van OTA’s en kunnen we dat slimmer inzetten? Zo gaan wij niet enkel aan de slag met online campagnes, maar wordt ook het totale merkconcept onder de loep genomen. Hierbij hoort dus ook de brand story die je verkondigt en de huidige gasten die daarmee worden aangetrokken. Past dit eigenlijk wel bij hoe jouw hotel of horecazaak zich wil profileren? En trek je dus wel de gewenste gasten aan?

We werken met verschillende unieke, karakteristieke hotel- en horecaconcepten die nu al genieten van de prachtige resultaten. Wij zijn trots om onszelf een van de grote spelers te noemen in het verbeteren van de online marketingstrategie van uiteenlopende ondernemingen binnen de hospitality branche!

Maak direct een afspraak

Wil jij ook met jouw horecaonderneming online resultaat behalen? Onze hospitality-experts helpen je graag verder met een volledige strategie! Ook wanneer jouw onderneming een specifieke online marketinguitdaging heeft, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op en laat je eens aangenaam verrassen met wat er allemaal mogelijk is voor jouw bedrijf!