A/B Testen training

De training is geschikt voor iedereen die graag aan de slag wil met A/B testen op zijn of haar website of die hier graag meer over wil weten. Geldt dit voor jou? Zorg dan zeker dat je deze training niet overslaat!

 Wat kan ik met deze training?

In de training leren wij je alles over het uitwerken, opzetten en analyseren van A/B testen voor jouw website. Wat wil je gaan testen? Hoe stel je de juiste hypotheses? Wat dient er allemaal ingesteld te worden? Hoe gebruik je de resultaten van de A/B test om je website te verbeteren? Op al deze vragen wordt antwoord gegeven in onze training. Aan het einde van de training ben jij dus in staat om helemaal zelf een A/B test in te stellen en te gebruiken om jouw website te verbeteren.

ab-testen-roar
Image Author: Seobility (https://www.seobility.net/en/wiki/AB_Testing), License: CC BY-SA 4.0

Inhoud training

  • De theorie achter A/B testen
  • Uitwerken van een goede test (inclusief hypotheses)
  • Instellen van de A/B test
  • Analyseren van de verzamelde resultaten
  • Concrete verbeterpunten formuleren

De A/B Testen Training kan zowel bij ons op kantoor als jouw bedrijf worden gegeven. Met de verkregen inzichten van de training kun je direct aan de slag met het uitvoeren van A/B Testen in de praktijk. Je leert niet alleen de stugge theorieën, maar je voert het direct uit in de praktijk. Zo kun je na afloop van de training direct aan de slag.