Hotel Ads

Hotel Ads is een redelijk nieuwe feature in Google. Nog lang niet alle hotels, campings en vakantiehuizen doen hieraan mee. Daarom ligt er een enorme kans voor jou! Je kunt je concurrentie voor zijn door direct met Hotel Ads te starten en meer zichtbaarheid in Google te verkrijgen.
Met Google Hotel Ads kun je meer boekingen binnenhalen zonder tussenkomst van Online Travel Agencies. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om de prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken binnen de zoekresultaten van Google en in Google Maps. Jouw eigen website wordt in dit overzicht vertoond met de vermelding ‘Officiële website’ en een directe link naar jouw website.
Hotel Ads is een mooie aanvulling op jouw search campagnes, waardoor jij kunt gaan voor een maximale zichtbaarheid in de zoekresultaten van Google.

Voordelen

  • Meer zichtbaarheid in de zoekresultaten van Google doordat je hotel weer op een andere manier wordt weergegeven in de zoekresultaten. Daarnaast staan de Hotel Ads altijd boven de rest van de resultaten, dus grotere kans dat hierop wordt doorgeklikt;
  • Haal meer directe boekingen binnen (zonder Online Travel Agencies, en dus zonder veel extra kosten);
  • Niet alleen voor hotels, maar ook voor campings, vakantieparken en vakantiehuizen;
  • Keuze uit CPC of commissie, dus je kunt altijd kiezen hoe je budget wordt uitgegeven;
  • Inzichtelijke resultaten die kunnen worden gecombineerd met de rest van je resultaten uit Google, zodat je alles op één plek hebt.

Waar wordt mijn hotel getoond?

Als je gebruik maakt van Hotel Ads kan jouw hotel getoond worden in de google zoekresultaten, in Google Maps en in Google Assistant. Gebruikers krijgen dan een zoekmodule voor hotels te zien met foto’s, namen en prijzen van hotels plus een kaart. Als ze jouw hotel selecteren, zien ze actuele prijzen en links waarmee ze dat hotel kunnen boeken voor de datums en het aantal gasten dat ze hebben geselecteerd. Deze informatie kun je makkelijk up to date houden!

Klinkt dit verhaal interessant voor jou, en zou je graag starten met Hotel Ads? Dan ondersteunen we je graag hierbij. We maken allereerst een voorstel van hoe we het aanpakken in jouw geval, en vervolgens zetten we de Hotel Ads graag voor jou live. Heeft het niet het gewenste resultaat? Dan optimaliseren wij de advertenties net zolang totdat dit wel zo is. Kom gerust eens bij ons langs voor een lekker kopje koffie!