Google Display

Wil je meer zichtbaarheid creëren voor jouw product of merk? Dan is Display advertising echt wat voor jou! Hiermee worden banners van jouw bedrijf getoond op honderden andere websites op het internet. Door middel van de goede targeting word jij precies op die websites getoond, waar jouw doelgroep zich bevindt!

Via het Google Display Netwerk van Google (ook wel GDN genoemd) bereik je ongeveer 90% van alle internetgebruikers. In het netwerk van Google zitten grote bekende sites, zoals NU.nl, YouTube en Gmail. Maar ook kleinere sites zijn aangesloten bij het Display netwerk van Google. Een mooie combinatie, zodat jouw product of merk precies op de juiste plek zichtbaar wordt.

Een Display campagne is een mooie aanvulling op je search campagnes. Het is niet per se het kanaal om veel conversies binnen te halen, maar werkt heel goed om top of mind te blijven of je brand awareness te vergroten. Is dit jouw wens voor je merk? Dan helpen wij je uiteraard graag met het uitwerken van een strategie voor Google Display.

Voordelen

Het tonen van banners op Google Display heeft diverse voordelen:

  • Je kunt heel veel mensen bereiken;
  • Er zijn uitgebreide targetingmogelijkheden;
  • Het is een geschickt kanaal voor remarketing/retargeting;
  • Je hebt geen zoekwoorden en dus ook geen uitgebreid zoekwoordonderzoek vooraf nodig;
  • Je kunt je boodschap visueel overbrengen, en iedereen weet: afbeeldingen zeggen vaak meer dan woorden!

Wij kunnen je niet alleen helpen met het opzetten van campagnes in Google Display, we kunnen jou ook voorzien van banners die volledig zijn afgestemd op de rest van jouw huisstijl. Onze designers laten graag hun creativiteit los op deze banners om online nog meer zichtbaarheid te creëren en om écht op te vallen met jouw banners! Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.