Expertises

Leisure

  • 10+ jaren ervaring
  • 150+ klanten digitaal verder gebracht
  • Van strategie tot campagne uitvoering
  • Jouw expert in leisure


Effecty als expert bij leisure-bedrijven

Ben jij op zoek naar een digitale expert in de leisure-branche? Dan is Effecty de digitale partner die je zoekt! Effecty heeft al vele organisaties in de leisure branche naar een hoger plan mogen én kunnen tillen op het gebied van hun online marketing. Wil jij meer resultaten behalen door middel van online marketing? Natuurlijk komen wij graag in contact met jouw bedrijf binnen de recreatie-, vrijetijds- of toerismebranche. Bedrijven in deze branches zijn in grote mate afhankelijk van hun onlinekanalen. Om als vakantiepark, hotel of andere organisatie in de leisure top-of-mind te blijven bij (potentiële) gasten, is een goede online vindbaarheid én zichtbaarheid onmisbaar.

Daarnaast vullen wij onze online marketingstrategie bij al onze klanten aan met een uitgebreid strategisch fundament. Dit houdt in dat wij een brand story en persona’s opstellen, nagaan of jouw aanbod eigenlijk wel bij je doelgroep past en stellen we een uitgebreide klantreis op. In deze klantreis focussen wij ons specifiek op de gehele gastbeleving. Dit gaat verder dan alleen online marketing: we kijken naar jouw gehele strategie!

Kansen voor jouw bedrijf in de recreatie-, vrijetijds- of toerismebranche

Er zijn ontzettend veel online kansen die specifiek gelden voor vakantieparken, hotels en andere bedrijven in de leisure-branche.

  • Online is binnen de recreatie-, vrijetijds- of toerismebranche ontzettend belangrijk, onder andere omdat de gast van tegenwoordig zich grotendeels online oriënteert.
  • Wanneer je een vakantiepark, camping of hotel bent, kom je echt te weten wie je gast is, doordat de gast bij een boeking vaak veel verschillende gegevens invult. Uit deze gegevens leidt je in veel gevallen ook af wat de wensen van de gast zijn. Deze wensen kun je uiteraard verwerken in de vakantie van deze gast zelf.
  • Deze wensen worden door Effecty ook verwerkt in de gastreis van de klant. Welke stappen doorloopt de gast? Het gaat dan om de complete gastbeleving, van kennismaken met de camping tot de bedankmail na verblijf bij deze camping.

Als expert in de leisure-branche speelt Effecty in op deze kansenze kansen

Wat Effecty onderscheidt van andere digital marketingbureaus in de leisure branche is het feit dat wij ons bij het kennismaken met een nieuwe klant direct verdiepen in het totale plaatje. Hoe ziet de website eruit? Welk reserveringssysteem wordt gebruikt? Op welke doelgroep wordt er gericht? Dit betekent dat er niet alleen wordt gestart met online advertentiecampagnes, maar dat er naar het totale concept onder de loep wordt genomen. Hierbij horen ook de brand story en doelgroepen. Passen deze eigenlijk wel bij hoe het vakantiepark of hotel zich nu profileert? En past het park of hotel wel bij de doelgroep die je wilt aanspreken?

Op dit moment werken we met veel grote en mooie campings, vakantieparken en hotels waaronder De Kleine Wolf, TerSpegelt, Hof van Zeeland, De Schatberg, Boutique Hotel Beekhuizen en Parkhotel Horst. We hebben hier al ontzettend veel online resultaat geboekt. Hierdoor zijn we een van de grote spelers in het verbeteren van de online marketing van zeer uiteenlopende bedrijven in de recreatie-, vrijetijds- of toerismebranche. Onze collega’s zijn niet alleen vakspecialisten, maar ook leisurespecialisten. Ze beschikken over diepgaande kennis van de leisure en hospitality branche en blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze sectoren.

Ontketen jouw marketingkracht in de leisure-sector met Effecty

Wij zijn ervan overtuigd dat een doordachte online marketingstrategie gegarandeerd resultaat oplevert. Een sterk en creatief concept vormt hiervoor de basis. Daarnaast is het essentieel om de positie van je merk goed te verdedigen. Onze expertise in leisure komt daarbij goed van pas.

Leisure-expertise in praktijk

Wij als digitale lefgozers slagen er keer op keer in om potentiële gasten op unieke wijze online te benaderen. Immers, het plannen van een uitje begint met vooruitplannen, en het is onze missie om bezoekers in dit proces te betrekken.

Een succesverhaal uit de praktijk, lees je mee?

Een van de eerste klanten van Effecty in de leisure sector is Recreatiepark de Leistert. Hier hebben we al snel significante verbeteringen in hun online marketing gezien. Bijvoorbeeld, door enkele aanpassingen in het gebruik van Google Ads hebben we aanzienlijk rendement behaald. We hebben het advertentiebudget verplaatst van zoekwoorden met weinig verkeer naar de best presterende zoekwoorden, wat resulteerde in een omvangrijke toename van het aantal boekingen. Dankzij onze inspanningen steeg de Return On Advertising Spend (ROAS) zelfs tot wel 2500%, wat betekent dat elke marketingeuro 25 keer meer waarde kreeg.

Wil je meer weten over de resultaten van onze samenwerking als leisure marketing experts? Bekijk dan onze leisure cases!

Maak direct een afspraak

Wil jij ook online resultaten behalen? Onze leisure-experts staan klaar om je te vertellen hoe we dit voor jou kunnen realiseren. Met ervaring bij tal van leisure-bedrijven zetten we een op maat gemaakte online marketingstrategie op, volledig afgestemd op jouw wensen. Heb jij een online marketinguitdaging voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze leisure-experts en laat je verrassen door het aantal mogelijkheden voor het opstellen van jouw online marketingstrategie!