Expertises

Leisure

Experts bij leisure-bedrijven

Effecty heeft al vele organisaties in de leisurebranche naar een hoger plan mogen én kunnen tillen op het gebied van hun online marketing. Wil jij meer resultaten behalen door middel van online marketing? Natuurlijk komen wij graag in contact met jouw bedrijf binnen de recreatie-, vrijetijds- of toerismebranche. Bedrijven in deze branches zijn in grote mate afhankelijk van hun online kanalen. Om als vakantiepark, hotel of andere organisatie in de leisure top-of-mind te blijven bij (potentiële) gasten, is een goede online vindbaarheid én zichtbaarheid onmisbaar.

Daarnaast vullen wij onze online marketingstrategie bij al onze klanten aan met een uitgebreid strategisch fundament. Dit houdt in dat wij een brand story en persona’s opstellen, nagaan of jouw aanbod eigenlijk wel bij je doelgroep past en stellen we een uitgebreide klantreis op. In deze klantreis focussen wij ons specifiek op de gehele gastbeleving. Dit gaat verder dan alleen online marketing: we kijken naar jouw gehele strategie!

klantreis met beleving

Kansen voor jouw bedrijf in de recreatie-, vrijetijds- of toerismebranche

Er zijn ontzettend veel online kansen die specifiek gelden voor vakantieparken, hotels en andere bedrijven in de leisurebranche.

  • Online is binnen de recreatie-, vrijetijds- of toerismebranche ontzettend belangrijk, onder andere omdat de gast van tegenwoordig zich grotendeels online oriënteert.
  • Wanneer je een vakantiepark, camping of hotel bent, kom je echt te weten wie je gast is, doordat de gast bij een boeking vaak veel verschillende gegevens invult. Uit deze gegevens leidt je in veel gevallen ook af wat de wensen van de gast zijn. Deze wensen kun je uiteraard verwerken in de vakantie van deze gast zelf.
  • Deze wensen worden door Effecty ook verwerkt in de gastreis van de klant. Welke stappen doorloopt de gast? Het gaat dan om de complete gastbeleving, van kennismaken met de camping tot de bedankmail na verblijf bij deze camping.

Effecty speelt in op deze kansen

Wat Effecty onderscheidt van andere digital marketingbureaus in de leisurebranche is het feit dat wij ons bij het kennismaken met een nieuwe klant direct verdiepen in het totale plaatje. Hoe ziet de website eruit? Welk reserveringssysteem wordt gebruikt? Op welke doelgroep wordt er gericht? Dit betekent dat er niet alleen wordt gestart met online advertentiecampagnes, maar dat er naar het totale concept onder de loep wordt genomen. Hierbij horen ook de brand story en doelgroepen. Passen deze eigenlijk wel bij hoe het vakantiepark of hotel zich nu profileert? En past het park of hotel wel bij de doelgroep die je wilt aanspreken?

Op dit moment werken we met veel grote en mooie campings, vakantieparken en hotels waaronder De Kleine Wolf, TerSpegelt, De Schatberg, Boutique Hotel Beekhuizen en Parkhotel. We hebben hier al ontzettend veel online resultaat geboekt. Hierdoor zijn we een van de grote spelers in het verbeteren van de online marketing van zeer uiteenlopende bedrijven in de recreatie-, vrijetijds- of toerismebranche.

Recreatiepark De Leistert

Een van de eerste (leisure)klanten van Effecty is Recreatiepark De Leistert. Hier zagen we al snel dat verbeteringen in de online marketing. Bijvoorbeeld een aantal veranderingen in het gebruik van Google Ads leverden veel rendement op. In de nieuwe Google Ads-strategie werd het budget verschoven van zoekwoorden met weinig verkeer naar enkel de zoekwoorden die het beste presteerden. Dit leidde tot een grote stijging in boekingen. Zo steeg de ROAS door onze inspanningen tot wel 2500%, wat betekent dat iedere marketingeuro 25 keer meer waard werd.

Maak direct een afspraak

Wil jij ook online resultaat behalen? Dan vertellen onze leisure-experts je graag hoe wij dit voor jou gaan bereiken. Zij hebben al bij vele leisure-bedrijven de online marketingstrategie opgezet en deze strategie volledig afgesteld op de wensen van de klant. Heb jij met jouw bedrijf een online marketinguitdaging? Neem dan contact op met een van onze leisure-experts en laat je verrassen door het aantal mogelijkheden op het gebied van het opstellen van jouw online marketingstrategie!

Dynamic pricing en mijn leisure bedrijf
Leisure

Dynamic pricing en mijn leisure bedrijf

Stratech stopt, en nu?
Leisure

Stratech stopt, en nu?