Strategisch websitedesign voor Recreatiepark TerSpegelt

Leisure
Diensten
Branding, Customer journey, Design, Digital identity, Strategie, Website
Zichtbaarheid, merkenbekendheid én nog meer boekingen. Een goede marketingstrategie is onmisbaar voor online succes! Met deze ingrediënten is het Recreatiepark TerSpegelt gelukt om meer gasten te verwelkomen. Hoe? Net als wij is TerSpegelt niet bang voor een uitdaging. Dus staken we de handen uit de mouwen: tijd om het helemaal anders te doen! Wil je weten hoe het online succes van TerSpegelt heeft geleid tot meer boekingen? Check het hier!

Het kan nog altijd beter!

Bij TerSpegelt, gevestigd in Eersel is er door de jaren heen hard gewerkt. Het park heeft zich weten te ontwikkelen tot een 5-sterren recreatiepark dat behoort tot één van de ANWB Top Campings. En dat blijkt uit het aantal bezoekers dat het park jaarlijks mag ontvangen! TerSpegelt staat dan ook niet voor niets bekend om haar vriendelijkheid, persoonlijk contact en oog voor detail.

 

 

Waarom een nieuw websitedesign als je tot één van de ANWB Top Campings behoort? Omdat het nog altijd beter kan! Er viel namelijk nog veel winst te behalen rondom conversiepercentages. Dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen!

Een sterke Digital Identity

Om het energieke merkverhaal van TerSpegelt op de juiste manier uit te dragen, was een sterke Digital Identity onmisbaar. Stap 1: om de tafel met TerSpegelt om samen persona’s op te stellen. Ofwel de ideale gast creëren met ieder unieke levens- en recreatiestijlen. Mooi, met de ideale gast in het vizier kunnen de toekomstige marktinspanningen effectief op de juiste doelgroep afgestemd worden. Maar met alleen persona’s zijn we er nog niet!

Tijdens interactieve sessies werd de basis van het strategisch fundament voor TerSpegelt steeds krachtiger. En daar gaan wij af en toe ook even flink de diepte in. Persoonlijke en soms wat zweverige vragen als: ‘’Waarom dien jullie wat jullie doen? Hoe doen jullie wat jullie doen? Hoe oriënteren jullie klanten zich?’’, gaven onze strategische content writers de perfecte input voor een krachtige brandstory.

Terug naar de tekentafel!

Nadat de Digital Identity was bepaald, namen onze designers plaats aan de tekentafel. Schouders eronder, en gaan! De plattegrond kreeg een frisse update, waardoor deze veel overzichtelijker werd. Speelse dynamische elementen werden toegevoegd voor een levendige uitstraling. Met de stijlelementen uit het brandbook, hebben we de look-en-feel van de hele website weten te transformeren tot de ultieme droom van TerSpegelt: mensen samenbrengen in positiviteit!

Daarmee ontwikkelden we niet alleen een website die voldeed aan de wens van TerSpegelt, maar de gebruikerservaring enorm verbeterde. En voilà, dat resulteerde in hogere conversiepercentages! Onze partner Holiday Media realiseerde de bouw van de website. Het mooie resultaat kun je bekijken op www.terspegelt.nl.

Strategisch succes: campagne management

De investering in een duurzaam strategisch fundament en een nieuwe website, stelde TerSpegelt in staat om een krachtige start te maken met effectieve advertentiecampagnes. Hierbij lag de focus op het optimaliseren van de online aanwezigheid door het schrijven van doordachte SEO-landingspagina’s. Dit vormt een stevige basis voor doelgerichte campagnes en digitaal succes in de toekomst!

Een uitgebreide digitale strategie kwam tot stand en zorgde ervoor dat de online aanwezigheid van TerSpegelt versterkt werd. Bing Ads, remarketing, Facebook. Niks is te gek en geen advertentiekanaal laten we onbenut. Leuk weetje: uiteindelijk haalde de brandvideo van TerSpegelt de beste resultaten.

Door middel van uitgebreide A/B-tests en ROI-analyses werd de effectiviteit van de campagnes gemeten, ontstond er een constante stroom aan waardevolle informatie en werd er waar nodig bijgestuurd. En dat doen we vandaag de dag nog steeds!

De business boost die TerSpegelt nodig had

Wat in 2019 begon met het begeleiden van campagnes is vandaag de dag uitgegroeid tot een duurzame samenwerking tussen Effecty en TerSpegelt. Als strategische sparringpartner van het recreatiepark zijn we trots op de successen die TerSpegelt behaalt.

We geloven in resultaatgerichte samenwerkingen die onze klanten laten groeien. En dat is precies wat we bereiken met TerSpegelt waar we vanaf het verbeteren van de online zichtbaarheid tot het optimaliseren van conversies, een breed scala aan expertise bieden. Met onze knowhow in Google Ads, Social media, Strategie, Design, UX en het identificeren van converterende zoekwoorden, zorgen we ervoor dat TerSpegelt optimaal kan presteren in het digitale landschap.

Meer TerSpegelt?

Bekijk onderstaande animatie en neem ook gerust een kijkje op de website die we voor dit #Energieke recreatiepark gemaakt hebben: www.terspegelt.nl.

Wil jij ook zo’n mooie resultaten behalen met ons?

Wij gaan de uitdaging graag met je aan! Stuur ons direct een bericht!