Advertising

Gek van online

Weet jij wat jouw klanten zoeken en/of nodig hebben? Wanneer het juiste moment is om ze een specifieke dienst aan te bieden? Elke klant doorloopt een eigen klantreis bij een online aankoop van een product of dienst. Met steeds meer touchpoints voorafgaand aan een (koop)beslissing, is het centraal stellen van een klantreis alleen maar belangrijker geworden.

Online marketing verandert met de dag. Maar de basis verandert niet: zichtbaarheid en onderscheidend vermogen opbouwen bij je doelgroep met slimme en effectieve communicatie. Het inzetten van campagnes zijn daarin waardevol voor het krijgen van meer naamsbekendheid, leads, omzet of om je positionering te versterken. Bij een online marketingcampagne wordt er gedurende een bepaalde periode geadverteerd via diverse mediakanalen.

Online adverteren

Online adverteren is het zichtbaar maken van een bedrijf of middel door het inkopen van online advertentieruimte. Dankzij het realtime karakter van online kunnen we tijd-, plaats- en contextspecifiek adverteren. Succesvolle campagnes starten met een pakkende boodschap, duidelijke doelstellingen en aandacht voor de doelgroep. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jouw publiek online te bereiken én te verleiden.

Aan de hand van een klantreis in combinatie met persona’s en jouw brand identity brengen wij de juiste middelen in kaart. Of het nu gaat om zoekmachine marketing, display advertising, Facebook adverteren of remarkting: wij geloven dat de basis van een goede campagnes ligt bij data en creativiteit. Daar blijven wij op sturen, zodat jij online kunt groeien.

Aan de slag

We targeten supergericht op demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). En die data gebruiken we weer om soortgelijke mensen te vinden en je bereik steeds verder uit te bouwen. Ook schroeven we met retargeting jouw conversiepercentage omhoog. Tijdens onze doorlopende optimalisaties monitoren en rapporteren we alle werkzaamheden én resultaten. Zo ben jij altijd op de hoogte!

Kun jij onze hulp op gebied van online advertising goed gebruiken? Geen probleem!