Knowledge base

Maak kennis met Fieke

Welkom, Fieke!

Ik mag mezelf sinds kort content marketeer bij Effecty noemen. Daarom stel ik mezelf graag even voor!

Ik ben Fieke Krebbers, ik ben 23 jaar en woon in Well. Ik ben voor het eerst in aanraking gekomen met digital marketing tijdens de studies die ik heb gevolgd en de kennis die ik in mijn vrije tijd heb verworven. Eerst heb ik mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen in Nijmegen behaald en vorige maand heb ik officieel mijn master Bedrijfscommunicatie & Digitale Media aan Tilburg University afgerond.

In mijn studies is mijn interesse gewekt voor digital marketing, wat ik in mijn vrije tijd verder heb uitgebreid. Ook taal is zeg maar echt ‘mijn ding’: ik houd ontzettend van schrijven en andere talen, zoals Engels en Spaans. Naast content, social media en online marketing liggen mijn passies bij dansen, wandelen, hardlopen of een lekker drankje nemen met familie, mijn vriend of vriendinnen.

Na het afronden van mijn master ben ik vrijwel direct op zoek gegaan naar een bureau waar ik een leuke, uitdagende start kon maken op de arbeidsmarkt. Zo kwam ik zeer snel terecht bij Effecty! Als jong bureau gaf Effecty mij de kans om mezelf verder te gaan ontwikkelen als content marketeer, en zo de klanten van Effecty van de leukste content te voorzien!