Gratis CRO Webinar!

Let op: Dit webinar heeft al plaatsgevonden, maar je kunt de opname gelukkig nog downloaden!

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om het conversiepercentage op jouw website te verhogen? Dan staat onze collega én conversiespecialist voor je klaar. In deze gratis CRO Webinar ‘Psychologie toepassen op je website’ legt hij je uit hoe je het aantal conversies kunt optimaliseren. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk haal jij na het volgen van de CRO Webinar nóg meer uit je website! Inmiddels heeft de webinar al plaatsgevonden, maar jij kan nog steeds profiteren want de webinar is nu geheel gratis als download beschikbaar!

Of je nu nog maar net bezig bent met conversie optimalisatie of juist al expert bent op het gebied van CRO, we hebben voor iedereen handige tips waarmee je nog meer uit je campagnes kunt halen. Met het downloaden van de gratis CRO Webinar, weet je zeker dat je na het volgen van de webinar de juiste zaken aanpakt.

Wat is CRO precies?

Bij conversie-optimalisatie is het doel niet per sé het aantal conversies te verhogen. Omdat de Nederlandse term dit wél doet vermoeden, kunnen we beter gebruik maken van de Engelse term CRO, oftewel Conversion Rate Optimization. Bij CRO kijken we dus niet puur naar het verhogen van het aantal conversies, maar naar het verhogen van het aandeel websitebezoekers dat converteert. In de gratis CRO Webinar gaat onze CRO-expert vooral in op het psychologische aspect van Conversion Rate Optimization. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat hij je zien hoe je je bezoekers motiveert om te doen wat jij wilt dat ze doen.

Download hier de opnamen van de CRO Webinar, of lees hieronder verder over deze webinar!


Heb jij de CRO webinar gemist?

Geen probleem! Via onderstaand formulier kun je eenvoudig de video van dit webinar aanvragen.Wat leer je tijdens de webinar?

Tijdens de gratis CRO Webinar leer je meer over hoe je je bezoekers door een aantal psychologische trucs kunt motiveren om bijvoorbeeld een aankoop te doen of zich in te schrijven voor een nieuwsbrief. Tijdens de CRO Webinar komen onder andere de volgende psychologische principes aan bod:

  • De overtuigingsprincipes van Robert Cialdini, zoals “schaarste” en “sociale bewijskracht”;
  • Het “anchoring effect”;
  • Het “Zeigarnik effect;
  • Het “endowment effect”;
  • Het “Hobson’s +1 choice effect”.

Ook bespreken we de gedragspsychologische motivatietechniek “nudging” én krijg je boekentips. Ben je al nieuwsgierig? Download dan nu de gratis CRO Webinar.

Waarom conversie-optimalisatie?

Door het optimaliseren van de conversieratio kun je meer conversies genereren met hetzelfde aantal websitebezoekers. Vaak wordt er geld uitgegeven om dit verkeer aan te trekken. Dus door je conversiepercentage te verhogen, verhoog je ook meteen je ROI. Het moge dus duidelijk zijn dat conversie-optimalisatie van groot belang is. In de gratis CRO Webinar ontvang je handige voorbeelden en tips voor het motiveren van je gebruikers.

Liever passend advies?

Ben je op zoek naar een passend advies voor jouw website? Of heb je interesse in een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

CRO Training op locatie

Ook als je de informatie die je tijdens de webinar krijgt zó waardevol vindt dat je gehele team meer over CRO moet leren, komen we graag bij jou op locatie een training geven. We kijken samen naar hetgeen jouw team al kan, en passen hier de training op aan. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!