Gratis Google Analytics 4 training

Zo gebruik jij het nieuwe Google Analytics 4!

Of je nu een ervaren marketeer bent of nog maar net begint met Google Analytics, het is onmisbaar om data te kunnen verzamelen en er belangrijke inzichten uit te halen. Nu Google Analytics overstapt naar het nieuwe GA4, en deze interface voor velen erg wennen is, is dat al te meer reden voor ons om gebruikers zoals jij op weg te helpen. Bovendien zullen gebruikers van het oude Google Analytics (UA) moeten zorgen dat hun data wordt overgedragen en zo niet verloren gaat.

Om jou te helpen met jouw overdracht óf geheel nieuwe start, heeft onze Analytics-expert een eenmalige gratis Google Analytics 4 training georganiseerd en houden we deze graag online beschikbaar voor wie het kan gebruiken.

Door jou deze gratis Google Analytics 4 training te geven, willen we zorgen dat jij je meer thuis voelt in het nieuwe GA4. De kennissessie duurt minder dan 40 minuten en behandelt onder andere de belangrijkste verschillen tussen de oude en nieuwe versie. Zo legt onze expert uit hoe je dezelfde data kunt bekijken als in het oude Google Analytics én wat je allemaal in het nieuwe GA4 kunt doen. Zo ligt er nu bijvoorbeeld meer focus op het zelf aanpassen en aanmaken van rapporten die handig zijn binnen jouw bedrijf.

Het zal je vooral ook duidelijk worden waarom het belangrijk is om GA4 optimaal in te richten, om er zo veel mogelijk inzichten uit te kunnen halen. Meet jij wel de juiste conversies? En zorg je ervoor dat de websitebezoeken van jou en je team niet worden meegerekend? We vertellen je graag waarop gelet moet worden bij het inrichten van jouw Google Analytics.

 

Wat doen na de Google Analytics 4 training?

We begrijpen dat je na de training vast nog een hoop vragen hebt en best wat hulp kunt gebruiken om jouw data écht optimaal in te zetten. Daarom bieden we tal van mogelijkheden en aanvullende diensten, wat je behoefte ook is.

Google Analytics 4 training op locatie

Behoefte aan een échte in-depth training voor jou of je hele team? We komen graag langs voor een sessie op maat. Tijdens onze Google Analytics training nemen we je mee in de wereld van marketing analytics en hoe je er de meest nuttige info uithaalt voor jouw bedrijf. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Meer data verzamelen met SEO & SEA zoekmachinemarketing

Om genoeg data te hebben om te kunnen analyseren, zul je genoeg verkeer op je website moeten krijgen. Dat doe je met zoekmachinemarketing zoals Search Engine Optimisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Zorg dat jouw website bovenaan in de Google zoekresultaten komt te staan en leer jouw websitebezoekers beter kennen met Google Analytics!

Verbeter je website-ervaring met UX en CRO

Gebruik je verzamelde data om te achterhalen wat er verbeterd kan worden aan jouw website zodat bezoekers meer converteren en jij meer resultaat boekt. Onze Analytics-expert voert daarnaast in-depth analyses uit om de user experience (UX) op jouw website in kaart te brengen en op basis hiervan een verbeterslag te maken. Verhoog bovendien de kans dat websitebezoekers converteren dankzij wetenschappelijk onderbouwde conversion rate optimization (CRO)!

Bekijk onze gratis Google Analytics 4 training!

Ontvang direct de opname van onze Google Analytics 4 training in je inbox door het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt vervolgens een mailtje met daarin de link naar de opname! (Geen mail ontvangen? Check je spamfolder of stuur een mailtje naar service@effecty.nl)

Laten we aan de slag gaan!

Bij ons kun je terecht voor ieder vraagstuk rond data en Google Analytics. Zo voeren we bijvoorbeeld om de zoveel tijd een Google Analytics analyse uit, zodat we consistent verbeterpunten en kansen blijven vinden. Ook richten we custom-made dashboards voor je in, en hoef je zelf amper kennis van Google Analytics te hebben om toch te kunnen zien hoe de resultaten ervoor staan. Klinkt dit je allemaal wel goed in de oren? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek!