Knowledge base

Maak kennis met Annelieke!

Mijn naam is Annelieke Creemers, ik ben 26 jaar oud en kom uit Venray.  Sinds 1 mei ben ik hier werkzaam als Junior creative marketeer. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Fontys in Eindhoven als communicatie specialist. Tijdens deze studie is mijn passie voor creative concepting en grafische vormgeving ontstaan en heb ik me daarin verder ontwikkeld. Na een zoektocht naar nog meer uitdaging ben ik bij Effecty terechtgekomen. Samen met Anthonny ga ik mij binnen deze functie richten op merkdefinitie, campagneconcept en data driven design. De creatieve vertaling van een vraagstuk heeft mij altijd goed gelegen en ik kijk er dan ook enorm naar uit om mijn creativiteit te kunnen toepassen op de vraagstukken van klanten.

 

In mijn vrije tijd run ik samen met mijn zus Danjelle een eigen bedrijf, waarbij wij grafische vormgeving verzorgen voor voornamelijk start-ups in diverse branches. Daarnaast hockey ik in Dames 1 van MHCV. Naast dat ik 3x per week op het hockeyveld sta, ben ik daar ook vrijwilliger en content-creator voor de social-media. Als ik niet met hockey bezig ben, kijk ik graag naar een serie of ben ik creatief bezig: van vormgeven tot kleien. Ook maak ik graag tijd vrij om met vrienden of familie gezellig een hapje te eten of een drankje te doen.

 

De eerste weken bij Effecty zijn mij zeer goed bevallen. Met dit jonge en enthousiaste team om me heen kijk ik uit naar wat de toekomst gaat brengen en kan ik niet wachten om mezelf nog meer uit te dagen en te ontwikkelen.