Knowledge base

Maak kennis met Jan

Hey, mijn naam is Jan Knaepen, ik ben 43 jaar en ben afkomstig van België. Hier heb ik in een ver verleden een masteropleiding in Beeldende Kunsten afgerond.

Eenmaal van school wilde ik zo snel mogelijk beginnen met werken, waardoor ik, voordat ik het wist, in de horeca belandde.
Hierdoor kwam ik in contact met erg veel verschillende soorten mensen en het gaf me de kans om met momenten langere reizen te maken en zo mijn kijk op de wereld te verbreden.

Zo heb ik bijvoorbeeld een tijd in Singapore gewoond, waar ik werkzaam was op de salesafdeling in de koffiewereld. Tot vorig jaar was ik werkzaam als assistent marketing te Brussel, maar na al dat reizen ben ik uiteindelijk in het mooie Tienray beland. Hier woon ik samen met mijn vriendin Cindy en onze grijze kater Baco.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en teken ik graag, maar ik houd ook van bewegen. Daarom ben ik vaak in de sportschool te vinden (wanneer deze weer open mag). Daarnaast is reizen nog steeds een van mijn belangrijkste hobby’s, dus dat zou ik graag weer wat meer willen oppakken wanneer dit mogelijk is.

Bij Effecty krijg ik de kans om zowel mijn mensenkennis als ervaringen binnen sales en marketing met elkaar te combineren. Als commercieel marketeer ga ik mijn best doen om op zoek te gaan naar nieuwe klanten in allerlei uiteenlopende branches!

welkom-jan-instagram-post