Knowledge base

Maak kennis met Siem

Hi, als nieuw lid van het Effecty team stel ik mij graag even voor!

Mijn naam is Siem Konings, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Swalmen. Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik in aanraking gekomen met digital marketing en e-commerce, waardoor ik meteen wist waar mijn specifieke interesse lag binnen de marketing.

Na mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging binnen een organisatie waar ik mijn kennis kan blijven verbreden binnen de digital marketing. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Effecty, een jong energiek team waarbinnen ik kan blijven groeien!

Naast digital marketing ben ik in mijn vrije tijd ben ik een fanatiek voetballiefhebber en vind ik het leuk om activiteiten te ondernemen met vrienden of met mijn vriendin.

Ik ben door het team van Effecty ondanks de coronacrisis goed ontvangen en heb het in de eerste dagen enorm naar mijn zin gehad. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan met de diverse opdrachten en campagnes! Tot snel 🙂