Whitepaper: social media matchmaker

Dé matchmaker om de beste social mediakanalen te bepalen voor de doelgroep van jouw leisure onderneming

In deze whitepaper nemen we je mee door een stappenplan om aan de slag te gaan met social media of om jouw social mediastrategie aan te scherpen. De populariteit van deze platformen is de afgelopen jaren namelijk enorm gestegen en social media worden steeds vaker gebruikt als marketingmiddel voor het behalen van doelstellingen. Als leisure onderneming kan je natuurlijk niet achterblijven om hier mee aan de slag te gaan! Daarom hebben we een whitepaper opgesteld waarin we je meenemen door het stappenplan van een social mediastrategie om uiteindelijk zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen van maken van verschillende social mediakanalen.

Naast het stappenplan hebben we twee figuren ontwikkeld waar in één oogopslag te zien is welke social mediakanalen het beste aansluiten bij de doelgroep van jouw leisure onderneming in de verschillende fases van de klantreis én bij het bepalen van verschillende social media doelstellingen.

Heb je nog verdere vragen over het stappenplan of de matchmaker? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder om jouw online marketing naar een hoger plan te tillen.

Wil jij onze whitepaper ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox! (Geen mail ontvangen? Check je spamfolder of stuur een mailtje naar service@effecty.nl)

Wil je op de hoogte blijven van alle marketing ontwikkelingen gedurende het hele jaar?