Dé digital marketingtrends van 2023

Met deze gratis whitepaper vol tips en trends ben je helemaal up-to-date

De digitale wereld verandert razendsnel. Daarom is het zaak om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en zo de concurrentie voor te blijven. Onze digital heroes bij Effecty hebben vanuit hun expertises een gloednieuwe whitepaper vol marketingtrends opgesteld die in 2023 alleen maar belangrijker zullen worden. Zo lees je allerlei tips over SEO & SEA, social media, contentcreatie, CRO & UX, e-mailmarketing, marketing automation en meer!

Wil jij op de hoogte zijn van de digital marketing trends en ontwikkelingen en hoe je hiervan gebruik kunt maken? Download gratis deze whitepaper en je bent helemaal up-to-date over alle nieuwe features en ontwikkelingen die jij kunt inzetten in jouw marketing!

Wil jij onze whitepaper met de trends van 2023 ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt onze trends direct in je mailbox! (Geen mail ontvangen? Check je spamfolder of stuur een mailtje naar service@effecty.nl)

Wil je op de hoogte blijven van alle marketing ontwikkelingen gedurende het hele jaar? 

Dit lees je allemaal in onze whitepaper

In onze whitepaper delen wij maar liefst 12 trends in de wereld van digital marketing, allemaal geschreven door leden van ons ervaren team met ieder hun digital expertise. Vrijwel ieder facet van online marketing komt in deze whitepaper aan bod en wordt vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Je ontdekt alles wat er op marketingvlak staat te gebeuren in 2023. Zo kun je met een frisse blik het nieuwe jaar weer aan en voorkom je dat je voor onverwachte veranderingen of ontwikkelingen komt te staan.

Lees alles over de nieuwste social media features, ontwikkelingen rondom het nieuwe Google Analytics 4, de werking van het Google algoritme en aankomende trends in UX. Tevens ontdek je handige tips en tricks op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation. Met al deze nieuwe inzichten willen wij jou helemaal voorbereiden op jouw marketinguitdagingen in 2023. Tevens bieden we jou handvaten die je al kunt implementeren binnen jouw marketingconcept, die direct kunnen worden toegepast.

Heb je toch nog vragen over de online marketing trends, of wil je graag met ons aan de slag om deze marketingtips in te zetten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder om jouw online marketing naar een hoger plan te tillen!