Alternatief Mailchimp

Ben jij op zoek naar een alternatief voor Mailchimp omdat je je emailmarketing op een andere manier wilt inrichten? Dan ben je bij Effecty aan het juiste adres! Met de hulp van de open-source marketing automatoin software Mautic, hebben wij onze eigen emailmarketing tool opgezet. Deze is helemaal naar wens in te richten en zal dus aan al je eisen voldoen.

Waarom een alternatief voor Mailchimp?

Dankzij ons alternatief voor Mailchimp maken wij het niet alleen mogelijk om je e-mailmarketing te automatiseren, maar ook om deze te implementeren met verdere marketing automation om zo lead identificatie en nurturing te vereenvoudigen. Met onze tool worden whitepapers en downloads waarbij je een e-mailadres invult gelijk gekoppeld aan de marketing automation tool. Deze contacten worden dan ook in verdere mailings meegenomen, waarbij er verder wordt gekeken wie waarop doorklikt om er zo punten aan te hangen. Hoe meer punten, hoe warmer de lead. Ons alternatief voor Mailchimp verzorgt dus veel meer dan pure e-mailmarketing!

De kosten van een alternatief voor Mailchimp

Aan het gebruik van ons alternatief voor Mailchimp hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Uiteraard is dit prijskaartje net zo flexibel als de tool zelf en van meerdere zaken afhankelijk. Wil jij het puur doen om je mailing deur uit te krijgen of wil jij een heel lead identificatie en nurturing pakket? Buiten dit is het natuurlijk ook de vraag voor hoeveel klanten jij hier gebruik van wilt maken. Of dit nu 500 of 50.000 is, wij hebben voor elke optie een geschikt pakket. Schroom dan ook niet om contact op te nemen.

Interesse in een alternatief voor Mailchimp?

Heb jij interesse in meer uitleg over ons alternatief voor Mailchimp of de prijzen hiervan? Neem dan contact op met een van onze Mautic-experts! Hij helpt je graag bij het beantwoorden van je vragen en om te zien of Mautic geschikt is om te implementeren in je eigen marketing. Neem contact op via e-mail of bel ons. Vanuit ons kantoor in Horst helpen wij jou graag met een alternatief voor Mailchimp.