Knowledge base

Maak kennis met Lonneke

We hebben weer een uitbreiding binnen ons team, ditmaal met Lonneke! Zij stelt zich graag even aan je voor:


Mijn naam is Lonneke Vullers, een nieuwe medewerker binnen Effecty en ga aan de slag als Accountmanager voor de Leisure branche. Ik ben 23 jaar oud en woon in Heythuysen. Ik heb een aantal jaren geleden de opleiding Directiesecretaresse afgerond, waar ik de affiniteit met het klantcontact aan heb overgehouden. Klanten helpen en samen kijken naar resultaten & verbeteringen. Met de interesses voor marketing & sales ben ik verder gaan studeren met de opleiding Commerciële Economie in Tilburg, waar ik bovendien een leuke en bruisende studententijd heb beleefd. Tijdens deze opleiding ben ik veel in aanraking gekomen met de verschillende marketing aspecten. Uiteindelijk werden de interesses voor de digital marketing steeds groter en heb ik hier ook mijn vakkenpakket op aangepast om meer kennis van het vakgebied te krijgen. Met alle ontwikkelingen binnen de online marketing, ben ik nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en kijk ik graag samen met de klanten naar wat het beste aansluit bij hun bedrijf.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden te genieten van een lekker hapje en een drankje. Daarnaast vind ik het leuk om dingen te ondernemen, weekendjes weg te gaan en vind ik het heerlijk om op vakantie te gaan. Ook hierdoor spreekt mij de Leisure branche erg aan en kan Effecty mij daarin mooie kansen bieden.

Mijn eerste weken bij Effecty zitten er inmiddels op en zijn ontzettend goed bevallen. Een werkplek met een jong en enthousiast team, leuke klanten en mooie ontwikkelingsmogelijkheden. Ik kijk ernaar uit om samen mooie resultaten neer te zetten.