Knowledge base

Maak kennis met Sophie

Sophie, aangenaam!

Als kersvers teamlid van Effecty, stel ik mij graag even voor!

Ik ben Sophie, 26 jaar en woonachtig in Venlo. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als content marketeer bij Attractiepark Toverland en vervolgens als inbound content marketeer bij Personato. Het zal dus geen verrassing zijn dat ik nu ook als content marketeer bij Effecty ben gestart.

Voordat ik aan de slag ging als (content) marketeer heb ik de hbo-opleiding Communicatie in Eindhoven afgerond. Echter was ik daarna nog niet helemaal klaar voor het échte werkleven. Daarom heb ik toen mijn marketingkennis verbreed tijdens een masteropleiding Strategische Communicatiewetenschappen in Antwerpen. Voor mij was dat de perfecte combinatie tussen leren en een bruisend studentenleven.

Mijn roots liggen in Weert, dus rijd ik in mijn vrije tijd regelmatig terug naar mijn geboorteplaats om gezellig met vriendinnen of familie een kopje thee of wijntje te drinken. Daarnaast ben ik samen met mijn vriend druk aan het klussen in ons net gekochte huis in Venlo.

Ik ben door het energieke team van Effecty met veel enthousiasme ontvangen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om aan de slag te gaan met de vele content-opdrachten en doeltreffende campagnes die voor mij klaarliggen. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Effecty Diensten - E-mailmarketing