Knowledge base

Stratech stopt, en nu?

Het zal je vast niet ontgaan zijn, Stratech stopt met haar leisureactiviteiten. Ben je klant bij Stratech? Dan heb je tot 1 januari 2025 de tijd om een nieuwe partner te vinden, en wij kunnen ons voorstellen dat dit zorgen met zich meebrengt. Wij willen met onze kennis en expertise een stukje van deze zorgen wegnemen.


Natuurlijk roept deze situatie vragen op. Wanneer kunnen we het beste overstappen? En naar wie? Wat gebeurt er met de gemaakte reserveringen en historische statistieken en informatie? En wat gebeurt er met alle koppelingen en apps, waar we nét lekker mee aan het werk waren? Allemaal terechte vragen, want je normale bedrijfsvoering is ineens niet meer zo vanzelfsprekend. De leisure-experts van Effecty begrijpen dit, en delen graag hun kennis en gedachten over het hele overstaptraject.

Hoe kunnen we helpen?

Bij Effecty werken we al lange tijd nauw samen met Stratech om ervoor te zorgen dat onze klanten niet enkel verzekerd zijn van sterke en doeltreffende online marketing, maar ook het maximale uit hun reserveringssysteem kunnen halen. Samen met diverse klanten zullen we op zoek moeten gaan naar een nieuwe partner binnen de wereld van reserveringssystemen die goed aansluit bij de wensen van het betreffende vakantiepark of camping. Je leest het goed, we doen dat samen! Want door onze jarenlange samenwerkingen met uiteenlopende reserveringssystemen en gekoppelde apps hebben we hierin veel expertise opgedaan en adviseren we je graag bij het maken van jouw eigen keuze.

Ook op het gebied van dynamic pricing en e-mailmarketing hebben wij de nodige kennis in huis om jou goed te kunnen ondersteunen. Binnenkort lees je hier meer over in een volgende blog.

Bij Effecty verplaatsen we ons in de klant waarvoor we aan de slag gaan en ook bij dit soort keuzes luisteren we aandachtig naar de wensen van onze klanten. Alleen zo kunnen we gericht en onafhankelijk het juiste reserveringssysteem kiezen. Langdurige en succesvolle samenwerkingen creëren, daar gaan we voor! Geïnteresseerd naar de verschillende facetten waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een nieuw reserveringssysteem? Stuur ons een berichtje en we kijken graag met jou mee.

Geen moeizame implementatie

De boekingsstraat op je website is van essentieel belang als het aankomt op directe boekingen. Hier kun je je geen fouten of onderbrekingen veroorloven. Met onze partners, o.a. Holiday Media kunnen we eenvoudig schakelen tussen diverse reserveringssystemen. We maken gebruik van een boekingsstraat die we constant blijven testen en optimaliseren om het hoogst mogelijke resultaat voor onze klanten te realiseren.

Binnenkort geven wij meer tips om jullie de juiste keuze te laten maken voor een goed reserveringsysteem. Heb je in de tussentijd al vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij geven je graag onafhankelijk advies!