Knowledge base

Terugblik op het Effecty Leisure & Hospitality Event 2023

Wat een geweldige dag was het op woensdag 1 november 2023, tijdens de tweede editie van het Effecty Leisure & Hospitality Event! Terugkijkend op het succes van vorig jaar, hebben we dit jaar opnieuw de branche samengebracht voor een dag vol inspiratie en kennisdeling.

Dit keer vond ons event plaats in de inspirerende ECI Cultuurfabriek in Roermond! Een perfecte setting waar we een podium gaven aan enkele inspirerende sprekers uit de Leisure- en Hospitality wereld.

Een van de hoogtepunten was de bijdrage van Olaf Vugts, bekend door zijn enorme impact op een van de meest geliefde pretparken in Nederland, de Efteling. Met verhalen uit zijn verleden bij de Efteling nam hij ons mee op een reis door de wereld van Storytelling, Imagineering en merkontwikkeling.

Ook DIEMA Leisure, vertegenwoordigd door oprichters Teun Dielissen en Ankie Maessen – oud-directielid en managementlid van Toverland en voormalige directie bij Mind Mystery –, deelde hun expertise over de kracht van gastvrijheid in een boeiende workshop.

WEMA Mobile verzorgde daarnaast een boeiende workshop met als thema: ‘Hoe houd je medewerkers betrokken bij jouw organisatie?’. De deelnemers werden meegenomen in het verhaal achter het succesvolle platform: People Appy, waarmee alle taken rondom personeelszaken eenvoudig te regelen zijn. Hierdoor zijn alle medewerkers, ongeacht of ze op kantoor, thuis, of op locatie werken, op de hoogte van alles wat er binnen de organisatie gebeurt. De dag bood een gevarieerd programma met sprekers en workshops, waardoor deelnemers de kans kregen zich te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen, van de nieuwste brancheontwikkelingen tot inspirerende marketingstrategieën.

Kennissessie: Ontdek de kracht van AI
Een bijzonder leerzame kennissessie werd verzorgd door Geert Buskes, die ons meenam in de wereld van Artificial Intelligence (AI) en de impact ervan op marketing voor Leisure-bedrijven. Praktische voorbeelden lieten zien hoe AI de toekomst van marketing kan veranderen.

Na een boeiend programma konden deelnemers genieten van een gezellig borrel, net als vorig jaar. Dit bood een perfecte gelegenheid om op informele wijze nieuwe relaties op te bouwen binnen de branche.

Heb je ons Leisure & Hospitality Event dit jaar gemist? Niet getreurd! Volgend jaar zijn terug met de derde editie van ons Leisure & Hospitality Event, zodat Zo jij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en kansen binnen de sector.

Bedankt voor je deelname aan het Effecty Leisure & Hospitality Event 2023. We hopen je volgend jaar (opnieuw) te mogen verwelkomen voor een dag vol inspiratie en nieuwe mogelijkheden!