Lead Identification

Wat is lead identification

Maandelijks komen er een hoop verschillende potentiële klanten op jouw website. Het is natuurlijk mega interessant om te zien welke bedrijven jouw website bezoeken. Om hierachter te komen is technologie nodig. Deze technologie koppelt verschillende soorten data die het prospect beschikbaar heeft gesteld aan elkaar waardoor je uiteindelijk een compleet lead-profiel krijgt.

Waarom lead identification

Websitebezoekers kunnen zichzelf identificeren door middel van het downloaden van een whitepaper of het invullen van een contactformulier. Er is een klein percentage dat dit na een websitebezoek invult. Normaliter ligt het conversiepercentage rond de 2%. Er zijn natuurlijk bedrijven die een hoger percentage hebben en bedrijven die een lager percentage hebben. Maar liefst twee procent van je bezoekers identificeert zich dus, maar hoe identificeer je die andere 98%? Met een lead identificatie tool kun je deze 98% enigszins identificeren. Via een dergelijke tool kunnen we ook zien welke onderwerpen de lead interessant vindt.

Onze werkwijze

Bij Effecty brengen wij in kaart wat jouw organisatie nodig heeft. Aan deze behoeften koppelen wij uiteindelijk een passende tool, om zo een optimale lead identification strategie te kunnen realiseren. Onze experts kijken graag met jou naar de mogelijkheden, meer weten over lead identification? Neem dan contact op met onze lead identification experts!