Knowledge base

Maak kennis met Lola & Lois

Als stagiaires voor de B2B en Leisure-branche zijn Lola en Lois een waardevolle aanvulling voor ons team. Beide zijn ze sinds februari 2024 gestart bij Effecty.


Hey! Ik ben Lola, 23 jaar en woonachtig in Horst. Sinds februari ben ik als afstudeerstagiair werkzaam binnen Effecty. Momenteel zit ik in het vierde en tevens laatste leerjaar van de studie Commerciële Economie op Fontys Hogeschool in Venlo. Tijdens mijn stage houd ik me bezig met mijn onderzoek voor de B2B-branche zal ik daarnaast het team ondersteunen in de werkzaamheden!

Mijn keuze voor Effecty als afstudeerbedrijf kwam voort uit mijn interesse in marketing. Ik vind het erg leuk dat ik hier de hele dag bezig kan zijn met verschillende marketingactiviteiten voor verschillende bedrijven. Daarnaast was ik al erg bekend met het bedrijf en wist ik dat ik me hier op mijn plekje zou voelen!

In mijn vrije tijd spreek ik regelmatig af met mijn vriendinnen om een lekker drankje te drinken, breng ik regelmatig een bezoekje aan de sportschool of padel baan en ga ik graag op reis samen met mijn vriend! Ik heb al veel mooie plekken mogen ontdekken en ik hoop natuurlijk nog meer mooie reizen te maken.

In de eerste weken bij Effecty heb ik al veel mogen leren. Ik kijk er naar uit om me verder te ontwikkelen en aan de slag te gaan met alles wat op mijn pad komt!


Hoi hoi, ik ben Lois Verstappen, 23 jaar oud en woonachtig in Neer. Momenteel zit ik in mijn vierde leerjaar van de opleiding Commerciële Economie en sinds februari ben ik begonnen met mijn stage bij Effecty. Mijn stage bestaat uit een combinatie van onderzoekswerk en praktijkervaring. De ene helft van de week werk ik aan mijn onderzoek terwijl ik de andere helft meedraai in het team, voornamelijk samenwerkend met de accountmanagers leisure. Met al acht jaar ervaring in de horeca vind ik het extra leuk dat mijn stage voornamelijk in de leisure branche plaatsvindt.

Mijn keuze voor Effecty als stageplek is voortgekomen uit mijn interesse in accountmanagement die ik tijdens mijn minor in het derde leerjaar heb ontwikkeld. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding veel kennis opgedaan over marketing waar ik affiniteit mee heb. De eerste weken bij Effecty zijn me erg goed bevallen en ik kijk uit naar wat er nog komen gaat.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om samen met vrienden op stap te gaan, gezellig ergens te borrelen of festivals te bezoeken. Ook wandel ik graag en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast ben ik een liefhebber van lekker eten en reizen.
Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn stageperiode bij Effecty door te brengen en nog meer waardevolle ervaringen op te doen!