Linkbuilding

Waarom linkbuilding?

Het versterken van de linkkracht van je website is belangrijk om je positie in de organische zoekresultaten van Google te verbeteren. Hiervoor wordt o.a. linkbuilding ingezet. Linkbuilding is het genereren van externe links naar jouw eigen website. Deze links worden ook wel backlinks genoemd. Door dit te doen, ziet Google dat andere websites jouw website als waardevol beschouwen. Hierdoor zal Google dit ook doen en krijg je een hogere waardering van Google. Je positie in de zoekresultaten zal hierdoor verbeteren. Wanneer je aan de slag wilt met linkbuilding, is het belangrijk om gebruik te maken van een erkende linkbuilding partij. Wij kunnen jou bij Effecty volledig ontzorgen op het gebied van linkbuilding.

Wat is linkbuilding?

Er zijn binnen zoekmachineoptimalisatie drie pijlers: techniek, content en linkpopulariteit. Onze werkwijze is als volgt: we zorgen ervoor dat de technische SEO goed staat. Dit doen we door middel van technische SEO optimalisatie. Wanneer dit het geval is, gaan we door met content. Dit houdt in dat we de content op jouw website optimaliseren om ervoor te zorgen dat Google een hogere waardering toekent aan de website en de gemiddelde positie in de zoekresultaten zal verbeteren. De derde pijler, linkpopulariteit, komt in beeld wanneer de andere twee pijlers goed staan. Om de linkpopulariteit van een website te verbeteren, is het waardevol om met linkbuilding aan de slag te gaan.

Bij Effecty werken wij met diverse linkbuilding partners. Zijn hebben samen een groot netwerk met websites waar links verkregen kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat er diverse backlinks worden gegenereerd vanaf verschillende externe websites. Hierdoor zal Google jouw website meer waarde toekennen en wordt de kans groter dat je hoger wordt weergegeven in de organische zoekresultaten.

Linkbuilding door Effecty

Wij helpen jou graag met een linkbuilding strategie: wat wil je bereiken met linkbuilding? Wat is de concurrentie? Met welke zoekwoorden wil je gaan linkbuilden? Zijn de pagina’s geoptimaliseerd voor linkbuilding? Dit zijn zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je aan de slag wilt gaan met linkbuilding. Wij houden, zoals bij al onze werkzaamheden, periodiek in de gaten wat het resultaat is van de linkbuilding activiteiten. Wil je meer weten over linkbuilding? Wil je zelf aan de slag met linkbuilding? Neem dan contact op met onze expert!