Gratis UX quickscan!

Welkom bij onze winactie voor de Recreatie Vakbeurs 2023!

Win hier een gratis UX (user experience) quickscan van jullie website en ontvang een adviesplan op maat! Hierin geven wij concrete tips om jullie website optimaal in te richten voor bezoekers, wat zal bijdragen aan een hoger boekingspercentage en verbeterde guest journey!

Geef je contactgegevens door in onderstaand formulier en dan laten wij weten of je een van de gelukkige winnaars bent!

Waarom een UX quickscan laten uitvoeren?

Krijgt je website genoeg bezoekers, maar wordt er weinig geboekt? Zorg ervoor dat bezoekers niet zomaar weggaan en laat je website tactisch ontwerpen om zo (verborgen) drempels weg te halen.

Het is het meer dan waard om je website zo handig en aangenaam mogelijk in te richten, want beleving begint al vóór de boeking! Optimaliseer voor een ideale gebruikerservaring die alvast het juiste gevoel opwekt, en verdien het terug met hogere gasttevredenheid, meer boekingen en meer terugkerende gasten. Bij een UX-analyse kijken wij vooral naar de volgende drie hoofdzaken:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Uiterlijk
  • Gevoel

Het is ook mogelijk om een uitgebreid UX-onderzoek te laten uitvoeren met bijvoorbeeld heatmapping en eye-tracking. Vind je het lastig om hiermee aan de slag te gaan? Onze UX-specialisten staan klaar om de perfecte gebruikerservaring voor jouw gasten te ontwikkelen, dus maak een afspraak.

Lees hier alvast alles over UX, en bekijk zeker ook ons blog waar we nóg meer tips en artikels over UX (en meer marketinggebieden) hebben uitgelicht!

Win een gratis UX quickscan van jouw website!

Laat hieronder je gegevens achter vóór zondag 19 november 2023, en dan nemen wij voor vrijdag 24 november 2023 contact met je op als je een van de gelukkige winnaars bent. We plannen dan samen een (online) gesprek in om de uitslag van jouw UX quickscan te bespreken.

Actievoorwaarden

  • Deelnemen is mogelijk tot en met zondag 19 november 2023.
  • Deelnemen is gratis en kan uitsluitend via het inschrijfformulier op deze pagina.
  • De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht vóór vrijdag 24 november 2023 via de contactgegevens die wij via het inschrijfformulier hebben ontvangen. Bij gebrek aan reactie vanuit de winnaar kan er worden besloten om het recht op de gewonnen prijs te laten vervallen. In dit geval worden er door Effecty nieuwe winnaars gekozen.
  • Indien er onvolledige of onjuiste gegevens worden opgegeven via het inschrijfformulier, behouden wij het recht om verdere deelname uit te sluiten.
  • Gegevens die worden verzameld in het kader van deze winactie worden alleen gebruikt voor deze winactie.