Automation

Stratech Pricing

Maak kennis met de unieke Stratech Pricing Tool

Als ondernemer binnen de recreatiebranche ben je afhankelijk van allerlei verschillende factoren die invloed kunnen hebben op het boekingsgedrag van je gasten. Een feestdag, extreme weersomstandigheden of lokale evenementen kunnen de boel flink door de war gooien en ervoor zorgen dat het aantal boekingen drastisch daalt of stijgt. Maar ook de omstandigheden rondom de Coronacrisis leiden ertoe dat je wijzigen moet aanbrengen in prijzen om alsnog een zo hoog mogelijke omzet uit je aanbod te kunnen behalen.

Daarom heeft onze partner Stratech de unieke tool Stratech Pricing gelanceerd. De tool stelt recreatieondernemers in staat om met behulp van een dynamisch prijsbeleid snel in te spelen op vraag en aanbod en hierdoor meer omzet te genereren!

Wij hebben al enkele jaren een partnership met Stratech, en hebben samen diverse leisure ondernemingen al naar een hoger plan kunnen tillen! Samen gaan wij voor het beste resultaat. Deze tool is daar een goed voorbeeld van. Hiermee krijg je als ondernemer meer inzicht in de periodes waarin er een veranderde vraag zichtbaar is en kun je met behulp van diverse gegevens gemakkelijk aanpassingen doorvoeren in je prijzen. Binnen de tool bevindt zich een dashboard dat je inzicht geeft in de resultaten hiervan.

Stratech Pricing kan je als recreatieondernemer helpen om nóg succesvoller te ondernemen. We zetten de voordelen van deze handige tool voor je op een rij:

  • Meer omzet genereren door continu te sturen op basis van resultaat, vraag en conversie;
  • Snel inspelen op veranderende marktontwikkelingen (zoals Corona) en daarmee gepaard veranderd boekingsgedrag;
  • Eenvoudig prijzen aanpassen aan de hand van een algoritme dat op basis van prioriteit aangeeft welke periodes en accommodatietypen aandacht behoeven;
  • Analyses en correcties op basis van data uit Stratech-RCS Enterprise (resultaat), Google Analytics (vraag en conversie) en intuïtie;
  • Inzicht in mutaties en het effect hiervan;
  • Continue persoonlijke begeleiding van een eigen Stratech-expert.

Stratech is volop bezig om de tool verder te blijven ontwikkelen. Dit is te volgen via de updateservice. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Stratech Pricing. Benieuwd wat de tool jouw recreatie onderneming kan brengen? Neem contact met ons op voor meer informatie!