Knowledge base

Maak kennis met Debbie & Tarik

Debbie en Tarik versterken ons als HR-adviseur en Digital Marketeer! Beide zijn ze in september 2023 gestart bij Effecty.


Hoi, ik ben Debbie Huijs, 33 jaar oud en kom uit America. Sinds november maak ik deel uit van het Effecty team als HR-adviseur. De tijd vliegt voorbij; het is nu al januari!

Ik ben geen expert in digitale marketing, maar mijn passie ligt bij (werk)blije en intrinsiek gemotiveerde mensen. Altijd heb ik direct of indirect met mensen (samen)gewerkt, en ongeveer 6 jaar geleden besloot ik mijn focus te leggen op het HR-werkveld. Ik volgde de duale opleiding Human Resource Management aan Fontys Hogescholen in Tilburg. Gedurende mijn loopbaan heb ik ervaren hoe cruciaal een transparante bedrijfscultuur en goede relaties met medewerkers zijn.

Na twee HR-rollen elders voelde ik de behoefte aan een organisatie die bij mijn normen en waarden past. Effecty bleek perfect na slechts één inspirerend gesprek!

Werken bij Effecty is een geweldige ervaring door de prettige bedrijfscultuur, openheid, samenwerking, en ruimte voor mijn ervaring en ideeën. Ik ben gemotiveerd om bij te dragen aan (persoonlijke) groei en de juiste mensen op de juiste plek te krijgen en ontwikkelen. Administratieve taken rondom HR en zorgen voor wettelijke naleving maken me stiekem ook blij, uiteraard wel zo efficiënt mogelijk en digitaal! De omgeving is prettig en draagt bij aan een goede balans tussen werk en privé. Ik voel me hier echt op mijn plek en waardeer de kansen en de positieve energie die deze werkplek biedt.

In mijn vrije tijd zoek ik levendige plekken op met vrienden, en als het even kan, met goede harde muziek. Je kunt me dan ook regelmatig tegenkomen op evenementen, concerten en festivals. Ik hou ervan om af en toe de rust op te zoeken en mezelf helemaal terug te trekken. Mijn favoriete ontsnapping? Een heerlijke wandeling in de natuur, samen met mijn trouwe metgezel Roef.


Als nieuw lid van het team stel ik mij graag voor!

Mijn naam is Tarik Âbbou. Ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Venlo. Ik ben in juli 2023 afgestudeerd aan de studie Commerciële Economie op Fontys in Eindhoven. Tijdens eerdere stages en opdrachten kwam ik erachter dat mijn interesse lag op het gebied van online marketing. Ik vind dit een uitdagend en dynamisch werkgebied en ik sta altijd open voor een uitdaging. Na een lange vakantie besloot ik te solliciteren voor de functie Digital Marketeer. Ik zocht een uitdagende rol en kwam al snel bij Effecty terecht. Hier wil ik mijn kwaliteiten verder verbeteren met behulp van het jonge team. De eerste weken zijn zeer goed bevallen en ik heb nu al veel geleerd. Ik kijk uit naar wat de toekomst brengt!

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sport. Ik ben een voetbalfanaat en ben ook ongeveer 5 keer per week in de sportschool te vinden. Ik sta bijna altijd open voor nieuwe dingen. Zo heb ik mijzelf (en anderen) leren knippen en bespeel ik zo nu en dan keyboard. Buiten dat hou ik enorm van series kijken, lezen, koken en reizen. Mijn droomreis? Dat is toch wel Japan!