Knowledge base

Maak kennis met Ilona & Sil

Ilona en Sil versterken ons als Junior Digital Marketeers! In oktober en november 2023 zijn zij gestart bij Effecty en zij gaan zich de komende maanden bezig houden met online marketing.


Hoihoi, ik ben Ilona Dirkx, 24 jaar oud en woonachtig in Velden. Sinds november ben ik begonnen als Junior Digital Marketeer binnen Effecty. Ik zal twee dagen in de week werken binnen het bedrijf, en daarnaast zal ik twee dagen in de week intern trainingen gaan volgen.

In juli 2023 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Tourism Management. Tijdens deze opleiding heb ik de minor Digital Marketing in the Tourism Industry gevolgd, wat mijn interesse in de marketingbranche heeft gewekt. Na mijn eerste stage bij Limburg marketing ben ik daar in de zomer blijven werken om meer werkervaring op te doen. Afgelopen zomer heb ik als bijbaan gewerkt bij Vakantiepark BreeBronne als receptioniste. Vanwege mijn interesses in het Toerisme lijkt het mij daarom erg leuk om veel werk te gaan verrichten voor de Leisure tak binnen Effecty.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan gezellige avondjes met mijn vriendinnen. Zoals stappen, festivals bezoeken maar ook relaxte avondjes bankhangen. Verder besteed ik graag tijd aan het bezoeken van mijn familie en aan sporten. Sinds mijn achtste speel ik al volleybal bij VCVelden, waar ik dit jaar het eerste team versterk. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in de sportschool en speel ik in de zomer graag een potje tennis.

Tijdens de eerste maanden bij Effecty hoop ik erachter te komen welke richting in de marketing mij het meeste interesseert en waar ik mij verder in wil gaan specialiseren. Op dit moment lijkt het mij erg leuk om bedrijven te helpen de vindbaarheid op Google te vergroten en meetbare resultaten te behalen. Ik kijk er erg naar uit om mijzelf verder te gaan ontwikkelen binnen Effecty en alle uitdagingen die op mijn pad komen aan te gaan.


Hoihoi! Ik ben Sil Crins, 22 jaar oud en ik woon in Venray. Sinds 1 oktober ben ik werkzaam bij Effecty als Junior (digital) Marketeer. Ook volg ik sinds november een half jaar lang binnen het bedrijf trainingen om mezelf nog verder te ontwikkelen.

In 2022 ben ik afgestudeerd aan de Bachelor International Business Communication aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Een jaartje later heb ik ook mijn Master Communicatie & Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit Nijmegen behaald. Tijdens mijn studie heb ik vooral veel theorie geleerd over het beïnvloeden van mensen door middel van communicatie. Als Junior Digital Marketeer bij Effecty kijk ik er dan ook heel erg naar uit om te gaan leren in de praktijk en mezelf te blijven ontwikkelen. Ik heb erg veel zin om nu aan de slag te gaan bij Effecty waar ik me bezig kan houden met content en marketing.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de sporthal te vinden. Ik volleybal namelijk zo’n vijf keer in de week en speel bij Peelpush Dames 2 in de Eerste divisie. Verder ga ik graag met vriendinnen gezellig een hapje of drankje doen, maar vind ik het ook heerlijk om op de bank serie te kijken.

De eerste maand bij Effecty is mij in ieder geval al heel goed bevallen. Ik kijk daarom ook uit naar alles wat er nog hier op mijn pad gaat komen en kan niet wachten om mezelf nog meer te gaan ontwikkelen!