Knowledge base

Maak kennis met Rick & Freek!

Ook in februari en maart 2022 is het team van Effecty weer uitgebreid! Rick & Freek stellen zich verder aan je voor.


Mijn naam is Rick in ’t Zandt, ik ben 24 jaar en woon in het prachtige Sevenum. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan het Fontys in Eindhoven en zal ik het team van Effecty gaan ondersteunen als afstudeer stagiair. Tijdens mijn studie is mijn interesse in online marketing sterk gegroeid en wil ik binnen dit vakgebied ook mijn specialisme vinden. De komende vijf maanden zal ik dus veel kennis gaan opdoen en op zoek gaan naar het specialisme dat het best bij mij past.

Naast school ben ik begin dit jaar met twee vrienden een eigen bedrijfje begonnen dat online autogeurtjes verkoopt (All Make Scents). De kennis die ik opdoe tijdens mijn stage, kan ik dan ook direct gaan toepassen op mijn eigen bedrijf. Verder houd ik er ook van om lekker met wat vrienden iets te ondernemen, maar vind ik rustig een avondje doorbrengen op de bank ook helemaal prima. Om alle drankjes en hapjes van de weekenden te compenseren ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.

De eerste weken bij Effecty zijn mij erg goed bevallen. Het team heeft me goed ontvangen en ondertussen begint het steeds duidelijker te worden welke richting binnen de online marketing het best bij mij past. Ik kijk uit naar de rest van de stageperiode en alle leermomenten die hierbij komen kijken.


Mijn naam is Freek Derks, ik ben 26 jaar en ik woon in Sevenum. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Food Innovation te ‘s-Hertogenbosch. Ik heb binnen mijn opleiding gekozen voor een specialisatie in Marketing & Business, waardoor ik erachter ben gekomen dat mijn passie ligt bij marketing, mensen adviseren en strategie

Na mijn opleiding had ik de behoefte om nog meer te leren binnen de marketingwereld en is de mogelijkheid om bij Effecty aan de slag te gaan op mijn pad gekomen. Hier ga ik mij bezighouden en verder ontwikkelen in de digital marketing, binnen een jong en energiek team!

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met leuke activiteiten ondernemen, borrelen en koken met mijn vriendin, vrienden en familie en een lekker potje tennissen.

Ik ben de eerste weken erg fijn ontvangen door alle collega’s en ik kijk er enorm naar uit om binnen Effecty aan de slag te gaan met de verschillende opdrachten! Wellicht tot snel ?