Knowledge base

Maak kennis met Rick

Mijn naam is Rick in ’t Zandt, ik ben 24 jaar en woon in het prachtige Sevenum. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan het Fontys in Eindhoven en zal ik het team van Effecty gaan ondersteunen als afstudeer stagiair. Tijdens mijn studie is mijn interesse in online marketing sterk gegroeid en wil ik binnen dit vakgebied ook mijn specialisme vinden. De komende vijf maanden zal ik dus veel kennis gaan opdoen en op zoek gaan naar het specialisme dat het best bij mij past.

Naast school ben ik begin dit jaar met twee vrienden een eigen bedrijfje begonnen dat online autogeurtjes verkoopt (All Make Scents). De kennis die ik opdoe tijdens mijn stage, kan ik dan ook direct gaan toepassen op mijn eigen bedrijf. Verder houd ik er ook van om lekker met wat vrienden iets te ondernemen, maar vind ik rustig een avondje doorbrengen op de bank ook helemaal prima. Om alle drankjes en hapjes van de weekenden te compenseren ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.

De eerste weken bij Effecty zijn mij erg goed bevallen. Het team heeft me goed ontvangen en ondertussen begint het steeds duidelijker te worden welke richting binnen de online marketing het best bij mij past. Ik kijk uit naar de rest van de stageperiode en alle leermomenten die hierbij komen kijken.